Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2007, 130000 km. better alınır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    çevre illere bak mutlaka vardır . Sen sahibinden.com dan araştır senin görmediğin yüzlerce motor vardır
    Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    dostum gerekten dost tavsiyesi vermek isterim ve sakın alma derim o fiyata. hani 500 lira da çok az ama bence 700 liradan fazla etmez o motor. sadece better için demiyorum o sınıftaki tüm çin malları için geçerli bu. eğer bulamıyosan bekle bence. başın ağrır gerçekten alırsan. ikinci el ybr ya da cbf bulamıyosan o parayı peşinat olarak kullanıp taksitle alman mümkünse sıfır ybr 125 ya da cbf 150 almanı öneririm.
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    Alıntı viyana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum gerekten dost tavsiyesi vermek isterim ve sakın alma derim o fiyata. hani 500 lira da çok az ama bence 700 liradan fazla etmez o motor. sadece better için demiyorum o sınıftaki tüm çin malları için geçerli bu. eğer bulamıyosan bekle bence. başın ağrır gerçekten alırsan. ikinci el ybr ya da cbf bulamıyosan o parayı peşinat olarak kullanıp taksitle alman mümkünse sıfır ybr 125 ya da cbf 150 almanı öneririm.
    Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)

Arkadaşlar yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekküler. 1600 TL'ye aldım. 8 taksit. bu motosikleti bilmeyenler varsa mondial 125kt ile aynı gorunuşunde pek bi fark yok.
    Bir kere trafige girdim, girmez olaydım. Yokuş yukarı iki kere stop ettirdim. Alışana kadar bi daha girmeyecem, korktum zaten Ön fren yuzunden 1 2 kere motoru yatıracaktım.
    Motorda ufak tefek problem var, sübap kapağı mı ne değişecekmis, 5. viteste 5 rakamı yanmıyor. Zincir biraz yağsız kalmış, Arasıra devir saati takılıyor, başka da bi sorunu yok. İki adet roleli kornası var baya yüksek ses veriyor. biraz da titriyor o kadar, ama arkada oturan daha fazla hissediyor. Şimdilik bişey gormedim. İlerleyen zamanlarda bakacam artık.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler