Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

derin çizik yardım

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mv agusta f4 2011
    bizim burda evin önünü kazdılar sonra bıraktılar yolun yarsıs asfalt yarısı toprak .bende hiç yapmam yapmam olucağı tuttu toprağa doğru yan ayaklığı açtım tam motordan inince ,motor kaldırım taşına doğru devrildi . şimdi motorda derin çizikler oluştu bunlar nası gidicek .cygnus rs motorum var plastik üstündeki boya kalktı aşağıdaki siyah plastiğe kadar indi tabi büçük küçük .bu motorun boyasını lokal olarak yapabilirmiyim geri ??? yada krem felan gibi şeyler kullanarak eski haline dönermi ??lütfen yardım bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    insipre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR800
    kremle falan olmaz o kadar derin çizikler eger tam eski hali gibi olmasını istiyorsan boya tabancasıyla yapman lazım buda sana coq fazla bir bütçeye mal olur dişardaki oto boyacılarına yaptırsan gene aynı şekilde maddiyat olarak çok fazla bir bütçeye mal olcaktir eğer ucuz bırsey istiyorsan spreyle boyamanı onerırım buyuk ihtimal ton tutmiycaktır ama en azindan eskisi gibi çizikler belli olmaz ve yagmurdan paslanmaz .

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    büyük geçmiş olsun bilgim yok

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı insipre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kremle falan olmaz o kadar derin çizikler eger tam eski hali gibi olmasını istiyorsan boya tabancasıyla yapman lazım buda sana coq fazla bir bütçeye mal olur dişardaki oto boyacılarına yaptırsan gene aynı şekilde maddiyat olarak çok fazla bir bütçeye mal olcaktir eğer ucuz bırsey istiyorsan spreyle boyamanı onerırım buyuk ihtimal ton tutmiycaktır ama en azindan eskisi gibi çizikler belli olmaz ve yagmurdan paslanmaz .
    Plastik nasıl paslanır?

Apachee62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun ben bu kazıcıların
    neyse

insipre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR800
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plastik nasıl paslanır?
    Motor yattıgında metal yerlerdede çizikler meydana gelmiştir.Az da olsa boya paslanmaya karşi koruyor diye biliyorum .

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı gold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim burda evin önünü kazdılar sonra bıraktılar yolun yarsıs asfalt yarısı toprak .bende hiç yapmam yapmam olucağı tuttu toprağa doğru yan ayaklığı açtım tam motordan inince ,motor kaldırım taşına doğru devrildi . şimdi motorda derin çizikler oluştu bunlar nası gidicek .cygnus rs motorum var plastik üstündeki boya kalktı aşağıdaki siyah plastiğe kadar indi tabi büçük küçük .bu motorun boyasını lokal olarak yapabilirmiyim geri ??? yada krem felan gibi şeyler kullanarak eski haline dönermi ??lütfen yardım bekliyorum
    çizik rutuş kalemleri var arkadaşım,oto boyası satan ve ya oto aksesuarı satan yerlerde bulunuyor,pekte pahalı birşey değil.al bir dene fazla derin çizik değilse.olmadı sadece çizik olan bölgeyi boyatır sonra pasta cila ile eski boya ile uyumlu hale getirebilirsin.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)