Motor Alıcam Ruhsat Sorunu AciL Yardım
Reklamlar
-
arkadaslar kanuni popcorn 90 cc motor almaı düsünüorm fiyatı 400 tl sigortası yokmus+ruhsat arkadasının üstüne arkadası sehir dısında üstüne geciremem dio 90 cc vergi yok zaten dio bi sorun olurmu yada basım belaya girermi polis cevirirse ne olur
sizce alıyımmı motru
arkadaslar acil yardım istiorm
Reklamlar
-
-
sakın alıpda o hataya dusme ruhsat yok sıgorta yok emınım muayenede yokdur 400 ona verıp 4gun sonra nıye verdım bu 400u demeee
-
Ben olsam 400 çok bir para değil alır döne döne binerim, polis çevirirsede motoru al senin olsun der ortadan sıvışırım..
-
wanda adlı üyeden alıntı
Ben olsam 400 çok bir para değil alır döne döne binerim, polis çevirirsede motoru al senin olsun der ortadan sıvışırım..
400 cok para degıl ama sen tutarda polıse hatta ve hatta yunusa al motor senın olsun dersen al bu kaskda senın olsun der kaskla kafayı cakar dıye dusunuyorum :D
-
Ruhsat sahibi ile bir şekilde iletişime geç sana vekalet göndersin postayla motoru o zaman üstüne alabilirsin.
-
y.infernal adlı üyeden alıntı
Ruhsat sahibi ile bir şekilde iletişime geç sana vekalet göndersin postayla motoru o zaman üstüne alabilirsin.
bnm bıldıgım vekalet postayla gonderılmez :D
vekalet noter ıle gonderlır + motorun vekaletını sana gondermesın babana abıne kardesıne gondersın kı sende satısı ustune alabılesın vekalet sana gelırse sen satısı alamaz ancak baskasına verebılırsın
-
wanda adlı üyeden alıntı
tamam döne döne bindiğinde bi kazaya karışınca ne yapacak
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Üç Kağıtçı satıcı
Sakın alma kardeşim benim düştüğüm hataya düşme.2003 Yılında honda marka motor aldım.Motora uzun yıllar bindim ruhsatta fren muayenesi yeri kalmadı motorun sahibini gayret ve çabalarımla aradım buldum.Motoru üstüme alacağımı söyledim oda tamam dedi ama (150 TL) verirsen motorun satışını veririm dedi.Bu ne şimdi ya ben onu arıyorum satışı almak istiyorum o ben'den para istiyor.O benim gibi iyi niyetli birisini biraz zor bulur.Ben ne ona 150 TL veririm ne o motoru üzerime alırım gittiği yere kadar gider kendisi bilir.Tabi herkes böyle yapacak demiyorum Ona göre başın ağrımasın Hoşça kal.
-
31 Temmuz 2010, 10:56
sayim adlı üyeden alıntı
Sakın alma kardeşim benim düştüğüm hataya düşme.2003 Yılında honda marka motor aldım.Motora uzun yıllar bindim ruhsatta fren muayenesi yeri kalmadı motorun sahibini gayret ve çabalarımla aradım buldum.Motoru üstüme alacağımı söyledim oda tamam dedi ama (150 TL) verirsen motorun satışını veririm dedi.Bu ne şimdi ya ben onu arıyorum satışı almak istiyorum o ben'den para istiyor.O benim gibi iyi niyetli birisini biraz zor bulur.Ben ne ona 150 TL veririm ne o motoru üzerime alırım gittiği yere kadar gider kendisi bilir.Tabi herkes böyle yapacak demiyorum Ona göre başın ağrımasın Hoşça kal.
senin yerinde olsam telefon açarım "kardeş cezaların tamamını plakaya kestirecem biliyorsun Türkiye deki kanun önce parayı ödersin diyor sende 2 s kuralına göre ödersin en ucuz ceza da 250 tl ona rağmen satışı vermiyosan sen bilirsin birader der telefonu suratına kapatırım. ama sana sattığına dair elinde kanıt olmalı yoksa herif çalındı malındı der sende zan altına gidersin
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
31 Temmuz 2010, 12:23
cok tsk hepinize cok saolun istnbulda scooter yada maxi scooter aranıoo bildirlir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)