Ben pek gazete haberleri ve tv kanallarında çıkan haberlere itimat etmem güvenmem sunumlarını hiç sevmem. Standartı çok büyük bir iştahla sanki dünyada bir ilkmiş gibi göstermeye bayılırlar. Haberide sonuna kadar okduğumda sırf başlığa bakıp bir defa tıklansın okunmasa da olur mantığıyla yazılmış bir haber. Eğtğmli köpek diyor 1-2 yerde en sonra da kimlikli bir köpek olduğu yazıyor. Zaten aşıları olan her köpeğe kimlik kartı verilmek zorunda. Ayrıca eğitimli dediklerinden kası nedir? Mayın arama eğitimim, çobanlıkmı, koruma köpeğimi ne eğitimi almış? Ayrıca çocuğun yaşına baktığımda oldukça genç olduğunu görüyorum tabiki suçlamak istemem ama, çocuğun köpeği tahrik etmiş olma ihtimali de yok değil. Ben bu habere bakıp o köpek hakkında hiç bir şey düşünemem, ayrıca hayvanları savunmaya devam ederim. 1 yıldır oturuyor olduğum evin önünde sokak köpeğimiz var. Mahalleli birlikte bakmaya çalışıyoruz, hiç eğitimi de yok. Ekmek su yemek artıklaır verdiğimiz için mahallede yatıp kalkıyor. Mahallenin çoluğu çocuğu üstüne biniyor, kuyruğunu çekiyor, hatta daha ufak çocuklar daha fazla oyun sanıp kulaklarında bile tutuyor. Bırakın ısırmayı mahallede kimseye havladığını görmedim. Ben yanında yoksam eşime caddeye çıkana kadar eşlik eder, o minibüse binmeden de geri dönüp gelmez. Yabancı birinin mahallenin çocuklarına ters birşey yaptığını görsün yada hissetsin kesinlikle geçirsez onu bir daha sokaktan. Bu bahsettiğim sokak köpeği eğitimsiz. Yani diyeceğim şudurki, bu hayvancağızları yetiştirenler eğittiklerini sananlar yani sahipleri yapıyor ne yapıyorsa.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"