waaayy çitlik kavşaandan konya yoluna çıkıp yardırdın haa dümdüz aynı muhitin riderları sayılırız birgün tanışmasak mı acaba
waaayy çitlik kavşaandan konya yoluna çıkıp yardırdın haa dümdüz aynı muhitin riderları sayılırız birgün tanışmasak mı acaba
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
tanıdığın bir elektronikçi varsa yanına ilave batarya bağlattır paralel olarak veya motordan 12 v alıp onu düşürtebilirsin.
Anahtarlık kameranın huyunu suyunu öğrenmek biraz zaman alıyor.
çünkü üzerinde sadece 2 tane tuş ve bir reset düğmesi var.Bazen çektiğini zannederken çekmiyor ya da tam tersi oluyor.
Bazen de çekim yaparken pili bitince çekimi kaydetmiyor.
İlk mesajımda verdiğim link i incelersen: adam bunlar üzerine epey kafa yormuş bir elektronikçi,bir çok ilaveler yapmış.
Tamam da, motorcu genelde temiz hava, bol güneşe muhatap olduğu için daha kolay doğranıyor, naapiim.
Yahu tanışsak mı demiyorsun, tanışmasak mı diyorsun, ben de öyle takılayım dedim işte
hıııııı!!! mecaz-ı mürsel yapayım derken tecaül-i arif kurbanı olmuş kadirşinas kelimem
ben ayrancı da oturuyorum kızılayda çalışıyorum ama akköprünün karşısındaki odabaşı oto servisim oldugu için videondaki güzergahı da kullanıyorum ara sıra (sık sık deil haa ) şöyle ara sıra gezi tur cinsi aktivitelerde bulunup yanına benide dahil edecek motorcu arkadaşlar edinsem hiç fena olmazdı diye düşünüyorum
Tamam o zaman. Arkadaş listeme ekledim, kabul edersen daha kolay haberleşiriz. Bir gezi planlarsak, serdarmert ile de bir türlü geziye çıkamadık, onu da davet ederiz. GaCCaLL da var, tanışırız dedik henüz nasip olmadı. Şöyle 4 arkadaş bir tanışma ve piknik / gezi faslı iyi olur tabii ki.
Beştepeden çık yola.... Dön konya yolundan gölbaşına kadar.... )
Özlemişim ankarayı... Sonuna kadar seyrettim.....
Böyle video çekmenizi şiddetle destekliyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Konuyu arkadaşlar hortlatmış ama, ben gene bir tavsiyede bulunayım. Fiyat performans oranı yüksek bir ürün
http://www.dealextreme.com/p/2-0-meg...ard-slot-37717
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Biraz büyük gibi ama bu işe uygun görünüyor Aparat ile uğraşma derdi yok en azından.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------
Ahhaa 400 km'lk bir yolculuğun ilk 30 km'si kadardı o görüntüler. Bahar gelsin çekeriz gene birşeyler
Ben cok basarili buldum. Cok güzel olmus. Aklina, eline emegine saglik...
levent abi kesikköprüye felanmı gittin diyecem ama ora en fazla 110 km felan olmalı nereye gittin acep bu arada havalar kızışır kızışmaz senle bi kesikköpru patlatsak nasıl olur:D ilkbaharda tadından yenmez oralar
video çözümleri güzel
benim derdim de yolculuk halinde fotoğraf çekebilme
şuan tek elle moror kullanırken, tek elle fotoğraf çekiyorum
çok riskli ve yanlış bir iş olduğunu biliyorum...
fotoğraf işine fikri olan varmı acaba...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Tebrikler.Güzel bir çekim olmuş.Güzel devirlendiriyorsunuz motoru. Sizin gibi kullanmaya özen gösteriyorum.
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)