Direksiyon Sınavı Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motoru düşürme en kötü ihtimal 70 le geçersin zaten bakmıyorlar bile
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
valla kardeşim bende senin gibiyim ;) ama ben pazar günü girecem en çok korkum debriyaj ayarını tutturamayıp huni atlamak...
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
Yorumun için tşk..
Yani ayağımı koysam sorun olmaz boyum biraz uzunda todayde pek rahat
edemiyorum sınav aracı today
-
Hayırlısı inşallah geçeriz benimde cumartesi günü... Tam eğitimide kursta aldığıma inanmıyorum ya mecbur napalım Sen yine iyisin trafikte filan kullanmışsın ;) Ehliyet alınca motosiklet almadan birde özel ders alacam başka çaresi yok :(
-
hayırlısıyla inş. geçicez .
-
ya bu kurs ücretleri ne kadar oluyor ortalama?
-
arkadaşlar ayagınızı yere degdırmeyın arabada stop ettırmek motorda ayagı yere değdirmek eştir ama sakın olun zaten iki üç duba arasından gececeksınız kalkın hıza gerek yok hafıf gidin fakat elinizde motorunuz varsa kendı motorunuzla gidin kursun motorları genelde igrenc olur frenı tutmaz debrıyajı gec kavrar v.s
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
kendi motorumuzla girebiliyormuyuz sınava?
-
27 Temmuz 2010, 22:04
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
kendi motorumuzla girebiliyormuyuz sınava?
sınav yeri curcuna oluyor. toplam 1-2 dk sürüyor bir kişinin sınavı. bende senin gibi bi umut götürmüştüm kendi motorumu ama nerdeee...
korktuğunuz gibi olmuyor merak etmeyin. kolay bir şekilde geçersiniz.
tek tavsiyem kalkarken acele etmeyin. hiç bir zaman aceleci olmayın.
-
27 Temmuz 2010, 22:14
Ayağımız yere değdiği an kaldıkmı
-
27 Temmuz 2010, 22:21
kirocan adlı üyeden alıntı
Ayağımız yere değdiği an kaldıkmı
Yok öyle bi şey üstad ya nereden çıkardın. Puan kırılır sadece. Daha geçen cumartesi girdim bende sınava. Bir bayan motoru zar zor kaldırdı. gitti geldi. durunca motorun altında kaldı. Bir başkası motoru kaldırırken 3-4 kere stop ettirdi. Yinede geçti. Gözünüzde büyütmeyin. Sizden daha kötü kullananlar vardır onları görünce gaza gelirsiniz hiç merak etmeyin.
-
27 Temmuz 2010, 22:50
Dünyanın en kolay ehliyeti veren ülkesinde alt tarafı bir direksiyon sınavı...
Düşene bile ehliyet kampanyası.
Ehliyet yaşı 7'ye indirilsin...
Motoru çalıştıran sınavı geçsin, benzin harcamaya gerek yok...
-
27 Temmuz 2010, 22:58
dört yıl motosiklet kullanmışlığım var şehir içi dağ bayır ,cezalar ağırlaşınca bende ehliyet bari alayım dedim bu agustos 21 de sınav var ,ben bile kendimden emin değilim ya geçemezsem diye korkuyorum napsam bilmem
kullanacağımız motorun vites yerleri filan farklı olurda bocalarmıyım diye tereddütüm var.
tek heyecanla mücadele zor.
..
sanırım en iyisi önceden duba koyup antreman yapmak..
birde şu yazılı sınav hikayeyi çok komik geldi bana
ben motosiklet için sınava gireceğim ama otomobil motorundan sorulup ona göre ders çalışakmışız verilen kitapta motosikletin adıyok . o meşhur laf burası tr
-
28 Temmuz 2010, 00:12
Ya bide girceğimiz motoru haber vermek zorundamıyız kaç gün kala sölemeliyiz eğer başka motorla giriceksek
-
28 Temmuz 2010, 00:36
kirocan adlı üyeden alıntı
Ya bide girceğimiz motoru haber vermek zorundamıyız kaç gün kala sölemeliyiz eğer başka motorla giriceksek
başka motorla sınava girmek diye bişey yok. herkes aynı. vitesli.
-
28 Temmuz 2010, 00:41
sınav yerinde hocalar size bakmayacak bile birbirleriyle muhabbet ediyorlar paniklemeyin ama asla ben biliyorum moduna da girmeyin (bizim hoca benim kafama vurmuştu hadi lem artis bırakırım haa diye) kukaların arası zaten tırın park edebileceği mesafe her türlü gecersiniz fazla yavas olmayın denge konusunda rahat edersiniz ama asla hızla kalkıp hızla fren yapmayın ayrıca aynadan bakın dönüşte bakmıyorlarsa ayağınızı da koyabilirsiniz(yapanları gördüm) şimdiden hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
ertanos adlı üyeden alıntı
başka motorla sınava girmek diye bişey yok. herkes aynı. vitesli.
bazı kurslar scooter ile sınav yapar. arkadaş today ile olacak demiş beni de markası bile belli olmayan bi scooter ile sınava almışlardı
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
-
28 Temmuz 2010, 01:56
Sınava girmeden ufak bir pratik yapmak için soruyorum. O bahsettiğiniz kukalar nasıl sıralanıyor? 3 kuka mı var? Mesafeler bir tırın park edeceği kadar demişsiniz, gerçekten öylemi? Ve nasıl rota izliyoruz? Fazla mı heyecan yaptım ne
-
28 Temmuz 2010, 02:59
Bu kadar heycanın boş olduğunu gidip geçince anlıyacaksınız...
Paniğe gerek yok 2 dk bile sürmüyo adamlar bakmıyo bile..
Herkez için hayırlısı
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
01 Ağustos 2010, 02:01
Arkadaşlar yarın direksiyon sınavına gireceğim. Sınav yeri merkeze 15 km uzakta anayol üzerinde bir yer. Kurstakiler kendi motorumla girebileceğimi söyledikleri için, kendi motorumla gireceğim sınava. Şimdi sorun şu; sınav yerine giderken polis durdursa ehliyet v.s sorsa ne halt yiyeceğim bilmiyorum. Tamamen çelişki; ehliyet almaya gidiyorum ama trafikteyim Böyle bir durumda nasıl kurtarabilirim durumu? Lakin bir arkadaş "2-3 sınav önce manisada yapılan sınavda kendi motoru ile gelen adayları büyük bi süprizle trafik polisleri karşılamıştı ,ceza ve motorun kapatılması söz konusu olmuştu " şeklinde bir yorum yapmış diğer bir forumda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)