Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Geçiş Motoru

REKLAM ALANI

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bu konu hakkında belkide binlerce başlık var ama hiç birini kendime uygun bulmadım.

Öncelikle 18 yaşındayım bu yıl a2 ehliyetimi alıyorum. 5 yıldır scooter motorsiklet kullanıyorum nadirende olsa vitesli motor kullanmışlığımda var ve artık terfi etmem gerektiğini düşünüyorum

Boyum 188cm kilom 69kg.

Normalde en ideal geçiş motoru olarak cbr125 i gösteriyolar fakat benim boyumunda maşallahı var bu nedenle cbr125i elemek zorunda kalıyorum. Biraz görünüş açısından ( belki bazı abilerim kızabilir fakat bu benim zevkim) supersuport düşünüyorum. İlk başta 2. el motorsiklet düşünüyorum bütçemi fazla zorlamayan( max. 6.000-6.500tl) olan önerdiğiniz motosikletler varmı.

Şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

6000-6500 tl ye ss bulman çok zor veya imkansız. Bulsanda kendi yaşında bi ss bulursun.

Ama Hem kendini tehlikeye atmadan hem abilerini kızdırmadan ss görünümünde bi motora sahip olmak istersen, Hyosung gt250r ye bakmanı tavsiye ederim. 600 lük abilerine benzer, oturuş tarzı benzerdir vs. Ama tabi karar senin.
    '' Honda CBR 600RR '' :joker:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)