7000 deyse bence devam et kullanmaya 10 bin gibi değiştir derim ben.
Eğer maddiyatın el veriyorsa da kesinlikle pirelli derim.
Pirelli takılı başka bi cbr kullandım çok harika yol tutuşu var.
7000 deyse bence devam et kullanmaya 10 bin gibi değiştir derim ben.
Eğer maddiyatın el veriyorsa da kesinlikle pirelli derim.
Pirelli takılı başka bi cbr kullandım çok harika yol tutuşu var.
Kawasaki ER5 motosikletime ben taktırmazdım ama aldığım kişi Unilli taktırmış tavsiye üzerine.
Ön yargılı bakıyorum fakat lastik hamurunun yumuşaklığı çok güzel.Zira metzeler lasertec ten sonra çok iyi geldi.Çünkü lasertec çok geç ısınıyor ancak ısındıktan sonra iyi tutuyor.
Bu unilliler ise hızlı ısınıyor frene basınca plastik gibi kaymıyor zorlayınca lastik sesini alabiliyorsunuz.Açıkçası bunları gördükten sonra yine unilli alırım demiyorum çünkü ben michelin'i biliyorum ve aralarında 300TL fiyat farkı olmasına rağmen (michelin ön arka - 490TL) yinede michelin tercih ederim.Fakat dediğim gibi hayal kırıklığına uğramadığım için bitene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bu arada ufak cc motosiklet sahibi arkadaşlarıma mutlaka MICHELIN PILOT SPORTY öneriyorum.Sakın ama sakın başka lastiklere para vermeyin.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
cbr125 motoruma ırc den sonra unilli aldım ön-arka lastik idare eder seviyede pirelli kullanmadım ama genel görüşü aktarayım unilli ırc ile pirelli arası birşey cbr125 için konuşuyorum ırc den iyi pirelliden kötü .
eveet tekrar hortlayım konuyu.
unilli tavsiye edenler ve etmeyenler ?
mümkünse, yorum yazacaklar, kullandıkları lastik nylon mu veya kauççuk mu belirtirlerse çok iyi olur ;)
Ben unilli kullanmıştım 5000 km kadar, gayet memnundum en ufak kaydırma yaşatmamıştı. Sonradan lastik balon yaptı yarıldı sanırım bana az defolu lastik gelmişti. İrc'e göre daha iyi bir lastik, unilli yarıldıktan sonra irc taktırdım biraz güvensizlik hissettim. Lastiğin üzerinde Nylon yazıyor ama nylona göre gayet kaliteli. Marka lastiğe param yetmese ilk tercihim unilli olurdu.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Nylon nedir ya? Baya çöp torbasından lastik mi yapıyor adamlar. Bu kadar çok kaza olmasının sebeplerinden biri de budur belki. Benim motorda da bu çöp torbası lastiklerinden var hemen değişip michelin pilot sport takacam ama kışın da yeterli gelecek mi onu kestiremiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bi yardım etseler sorunum çözülecek. Michelin mi alsam yoksa başka bi kış lastiği mi. Kararsız öylece bekliyorum.
michelinden başkası yalannnn
bu kawasaki bir başka dostummm
geçen günlerde PİRELLİ DURA ACTİON lastik aldım ,yol tutuşu mükemmel ,motorun gidişi bile değişti,yere sağlam basıyorm artık ,güven veriyor insana kaliteli lastik..
Geçen kasımda CBR 125'ime ön arka unilli aldım. Tutuşundan memnunum diyebilirim. Diğer arkadaşların da dediği gibi ıslak zeminde iyi değil, dikkat etmek gerekiyor. Kuru zeminde irc'lerden biraz daha iyi. Arka lastiğin ebatı 110, hamuru 9817, öne 90'lık bulamadım aynı hamurdan, mecburen farklı hamur 80'lik lastik aldım, onun da kodu 166. Arka lastik bariz daha çabuk ısınıyor ve tutuşu daha iyi. Ama ön lastik de kötü değil. Yalnız 2 ay önce arka lastiğe bir tel girdi penseyle çıkardım, lastik 4-5 günde neredeyse tamamen iniyor, neresi olduğunu da bulamadık ilginçtir. Pirelli, Michelin gibi lastiklerle karşılaştırmak biraz abes olur diye düşünüyorum. Sonuçta bu lastik naylon, ancak hamuru shinkolar gibi adi değil. Ucuz alternatif olarak kesinlikle düşünülebilir.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bu sabah ışıklarda bir gaz verdim, motorun plakasını okuduğum gibi bıraktım irc lastik çok iyi kayıyor tavsiye ederim
dün feyizoğlu'ndan michelin pilot sport sipariş ettim. karta tek çekim 200.8 tl. yarın elime geçecek.
taktırdıktan sonra üstündeki mum eriyene kadar bi depo benzini bitirip ikinci depodaki yorumlarımı yazarım.
gerçi eski scooterimde bunun 13 inç olanını kullanmıştım; sağanak yağmur altında s virajları 70-80le gidiyordum.
vay hakan vay.. okulu bitirdin ast subay oldun .... ama yamaha halen aşkın senin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu Unilli lastiklerinin hakkını yememek lazım arkadaşlar.
Herkese tavsiye ederim.
ya artık ben yollara alıştım ya da Lastik Gayet iyi yani.
Tüm zeminde (virajlar haricinde) zorladığım halde sıkıntı olmadı Allah a şükür.
kışın kullanancaklara tavsiye ederim kesinlikle. Hem 150 ( şuanki motorum rks 200 e göre ) TL hemde güvenli...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)