Arkadaşlar Yamaha Crypton motorumun deposuna yakıt olarak karşık az biraz tiner koysam zararı olurmu.....
Yardım Please....
Arkadaşlar Yamaha Crypton motorumun deposuna yakıt olarak karşık az biraz tiner koysam zararı olurmu.....
Yardım Please....
Şu foruma sarhoş kafayla gelmeyin yahu.
Konu kirliliği oluyor resmen.
Dene ve gör arkadaşım.
Tiner değil de benzin çok azken saf alkol koymuştum bayağı iyi çekiyor. Zorunlu kalmıştım alkolü dağ başında Trt istasyonundan buldum. Sürekli kullanımda motoru kuru çalıştırır - aşınma çok fazla olur.
neden koyuyorsun?
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
o mevzuya kimisi çekişi düşürür diyor, kimisi motoru coşturur diyor... ben de çözemedim tam olarak denersen haber ver
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Boğma rakıyı tercih etmelisin. Depoya Beyaz peynir dogramayıda unutma :D
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
boyle bi fikre kapilmanin amaci nedir dostum.yani ne olucak tiner koydugun zaman NOS etkisi mi yapicak?
RIDE or DIE
ben hero puch ta denemiştim Egsoz kokusu pek hoş olmuyor.
hatta hiç hoş olmuyor çok yakıcı bir koku çıkıyor. Ama ben tinere yağ karıştıp sade tinerle denemiştim.
Çok istersen sende bi dene bakalım ne olucak
piston ve krankı yakından inceleme fıırsatın olur
Önce açıkta bir beze tiner dök başka bir bezede benzin dök ve yak aradaki farkı gözlerinle gör, tinerin çıkardığı is ve kurum partikülleri havada uçuşacaktır, birde şu var, tinerler extra ve extra extra olarak kalite bakımından iki çeşittir, extra tiner motoru bir haftada eline verir, extra extra olanı ise on günde, ben senin yerinde olsam benzin tankının iki yanıda helyum hidrojen tüpleri bağlarım, hiç olmazssa hayatında ilk ve son kez 300 .. 400 km yi görmüş olursun..
tiner degilde, kesme şeker at canavar gibi olur motorun
Bu kesme şeker olayını merak ediyorum.
depoya 1 tane sallayınca motoru geri kurtarma ihtimali bile yokmuş doğru mu ?
(Arkadaşlar şimdi saçma sapan dene de gör falan yazmayın, sadece bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum o kadar))
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)