Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bmw yakıt konusunda acil yardım pls

REKLAM ALANI

herkese iyi gunler 2001 model bmw r1150r motorumu almıs ve lastiklerde dahil olmak uzere genel bir bakıma hemen sokmus bulunmaktayım. yağ yağ filtresi balatalar subab ayarı senkron ayarı gibi herturlu ayar ve bakım yapılmıstır. fakat ınternette yaptıgım arastırmada 1150r yada gs sehir içinde max. 6.2 yakarken ben 8.7 lt lerde gezıyorum ve surus stılımde gayet sakın yuksek devırlere cıkmıyan bir şekilde gözden kacırdıgım bı ayar yada baska bir sebep ne olabilir?? şimdiden teşekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Buji ve kabloları da oldukca etkılıdır yakıt tuketımınde. iridium bujıler extra ekonomı sağlar.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

servis bujilerin saglam oldugunu soledı degıstırmeye luzum yok dedıkı yakıt en yakın rakıbının % 50 ustunde bukadar fark yaratırmı?

Motosikleti
    HENÜZ YOK :(
    bir arkadaşımın başına gelmişti herşeye baktı buji yağ vs..ama motor hala çok yakıyordu motora 2 ay binmedi içinde bir damla benzin kalmamış benzin kapağından ucmuş gitmiş sanırım contasımı eskimiş... basit bir ihtimal ama yinede bakabilirsiniz.

ewet teşekkurler ama bu dedııgım olay motoru fulledım 100km gezdım gırdım benzıncıye doldurdum tekrar o yuzden ucsa bıle 2lt gibi bi miktar zannetmıyom o yuzden ama gene ustaya sorar ve gosterırım teşekkurler yardımın için

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hava filtresini yeniledinizmi , yada dogru taktinizmi? Hava filteresi motorlarda en buyuk ettken. Harici bir durum var ise servisin tek tek kontrol etmesi faydali olacaktir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

servis bakımından yenı cıktı ve butun fıltleler degıstı fakat yakıtı 8lt ın altına cekemıyorum ne yazıkkı

Motosikleti
    HENÜZ YOK :(
    benim 4 silindirli 1.4 arabam benzinde o kadar yakmıyor yaw:S

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    açıkçası bana fazla yüksek gelmedi yakıt tüketimi.
    yoğun trafikte ve kısa mesafe kullanıyosanız katalog verisinden uzaklaşmak kaçınılmaz. Maalesef çevrenizde soruduğunuz diğer kullanıcılar da motorlarını ileride satma durumları olduğu için olası piyasasını düşürmemek için yakıt tüketimi hakkında hep fazla iyimser rakamlar telaffuz ederler.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

çok yakın arkadaslarımdan 1150gs 1200gs 800gs gibi makınalar kullananlar var daha oncede fazer ım vardı hıcbırı 6lt ustunde degıldı aynı sehır ıcı kullanımlarda

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    tekrar servise gidip .. hava yakıt karışımı yani senkron ayarlarını yaptırmanızda fayda var.. servisiniz yetkili servismi yoksa normal bi servis hizmetimi seçtiniz..
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

ne yazıkkı borusana gidip borulanamıyorum ismi sıkca gecen guvenılır bir servise gittim yakıt sorunu dısındada gerek sıcak davranısları gerekse işçilikteki titizlikleri konusunda sıkıntı çekmedim

Alıntı misurulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok yakın arkadaslarımdan 1150gs 1200gs gibi makınalar kullananlar var hıcbırı 6lt ustunde degıldı aynı sehır ıcı kullanımlarda
    bu çok olası görünmüyor. şehir içinde dur kalklarla bu rakamlara inmek çok zor. TEM'i bunun dışında tutuyorum.

ben caponordla uzun yolda 5.5 yakarken şehir içinde 8den az yakamıyorum. bence bir uzun yol tüketimini de görüp ona göre tekrar yorumlamak lazım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)