Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Efsane Motor bittimi ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Er6f abs
    Arkadaşlar bilen varmıdır diye soruyorum, artık efsane motor harley davidson'a bakmıyormu ? hd usa sitesinden çıkarılmış ve sadece bosphorus firması gözüküyor ve bosphorusun sahibinden comda ki ilanlarında tek bayi biziz diyor, sanki şutlanmış gibi bir durum olmuş gibi , konu ile ilgili bilen varsa lütfen cevaplasın, efsanden alınan motorlar ne olacak acaba ve halen mağazada sattığı sıfır motorlar ne olacak ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bunu bence direk Efsane motora sormak en dogrusu olacaktir. Sonucta HD sitesinde kimi gosteriyor ise bayi odur. HD gibi bir firma sitesinde asla bayisi olmayan bir firmayi bayisi gibi gostermez bir gun icin bile. Amerika gibi tazminat davlaranin bol kese oldugu bir ulkede kimseye boyle bir pirim verilmez diye dusunuyorum.Ama bayilik degisimi olmus olabilir genelikle eski bayi elindeki motorlari bitirene kadar satisa devam eder. Ducatinin eski bayisi Spormoto da boyle olmustu.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)