ya arkaadslar bu gt 650hysounga 0-100 km kac sn? ve max hız?
birde bunun 250 cc olanın 0-100 km ve max surat nedir
bide bunlar klomatrede kac ykr yakar
ya arkaadslar bu gt 650hysounga 0-100 km kac sn? ve max hız?
birde bunun 250 cc olanın 0-100 km ve max surat nedir
bide bunlar klomatrede kac ykr yakar
Avusturalya da yapılan HYOSUNG GT 650 comet modelinin test sürüsünde max. sürat 210km/h 0-100 km 4 sn olarak okumustum..
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
Wayy demek 250cc sınırını limitini aşan bir çinli çıktı...
Ya ben şunu anlıyamıyorum hep neden gösterge satindeki ile adamların ölçtükleri arasında dünya fark oluyo? tamam 1 gösterge sati yanılırda 30 kmh mi yanılır? yani yanılabilirmi? şimdi gt 650 210kmh demişler australyada ii hoş güzelde ben 72 hp lik gv 650 ile 240 yaptım o nasıl oluyo peki. yani gt 650 nin hp daha fazla kilogram olarak daha hafif ama nedne 210 diyorlar ?
BİNLERCE KİLOMETRE YÜZLERCE KADIN ....
Hiz gostergelerindeki yanilma yuzde ile olculur. Genelde %10 civarinda yanilma normal sayilir. YUksek hizlara cikinca haliyle yanilmanin etkisi de artar. 200 kmh'nin ustunde 20 km civarinda yanilma olabilir.
Ben sahsen benim GT650S'imde 222 kmh gordum, ama gercek hizin bu oldugunu pek zannetmiyorum. Firsat buldugumda GPS ile kontrol etmeyi dusunuyorum.
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
arkadailar bende bu 250r ı kafaya taktım ya bu 650 yle kasa farkı war mı buyukluk farkı
bende motor ögrenmek icin bi mondial 150 zc aldım şimdilik sürim alışım die motora her bindigimde lanet ediorum nası bişe bu alet binen birisi sölesinde ona göre ikinci el piyasası nedir bu makinanın?
lieo yanlış anlamazsan bişey sorucam
siteye bu saatte üye olup bu konuyu nerden buldun?
yada nerden aklına geldi??
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)