Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

500 lük scooter yerine 125 lik ybr ?

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Selam arkadaşlar
    yaklaşık 60.000km Scooter tecrübem var ancak hiç vitesli motor kullanmadım. !!!

Her gün Anadolu-Avrupa yakası geçip geliyorum beverly 500 ile.

Şimdi motorumu satıyorum ancak motorsuzda yapamam :(

( ilgilenen olursa: Satış Link )

Acaba Ybr 125 yada benzeri bir motor alsam, güvenli bir şekilde yine aynı yolu yapabilir miyim ? Her şeyden evvel ben vitesli kullanabilir miyim ? Ne tavsiye edersiniz.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    500 cc ve 190 kg bir Scooter ile 60.000 km tecrübeden sonra, YBR bisiklet gibi geleceği için hiç sorun yaşamazsınız. Vitesleri de kafaya takmayın, çok kısa sürede alışırsınız. Beverly'deki torku ve hızı beklemeyeceksiniz tabii, ama pire gibi motordur, hoşlanacaksınız.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    kıymetli kardeşim deryali uzun zamaandır sıtede yazılarını ve senı takıp edıyorum yaz kış sende benım gıbı motosıklet üzerındesın genelde yüksek cc motosıkletler insanları cezbederler ama nedense benı hep küçük cc motorlar cezbetmiştır ufak motosıklet ama büğyük iş felsefe bu olduğu için hep bana cazıp gelmiştır şimdi sen motorunu sat hayırlısı ile ben şimdi sorayım sonra cevap alayım nasıl olsa cevabın denk gelır asıl değiştirmek istediğin sebepler yakıt ve malıyet masraflarımıdır.İkinci olarakta ufak cc motorlar ile uzun yollar yaptık uzun yolda 120 km hızın verdiği sıkılganlıktan başka bır sey yaşamadık senın işini cok rahaat görür bende tvs apaçi tavsıye ederım yakıtı şu an 90 krş 120 km hıza ulaşıyor kullanımıda rahattır sende vıtesli motorda kesınlıkle problem yaşamazsın

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    TVS Apache 150 ve CBF 150 ile çok rahat edebilirsiniz. 140 KG. Max. Hız 130 Km dir. 500 CC kadar olmaz ama. Rahat olursunuz.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıymetli kardeşim deryali uzun zamaandır sıtede yazılarını ve senı takıp edıyorum yaz kış sende benım gıbı motosıklet üzerındesın genelde yüksek cc motosıkletler insanları cezbederler ama nedense benı hep küçük cc motorlar cezbetmiştır ufak motosıklet ama büğyük iş felsefe bu olduğu için hep bana cazıp gelmiştır şimdi sen motorunu sat hayırlısı ile ben şimdi sorayım sonra cevap alayım nasıl olsa cevabın denk gelır asıl değiştirmek istediğin sebepler yakıt ve malıyet masraflarımıdır.İkinci olarakta ufak cc motorlar ile uzun yollar yaptık uzun yolda 120 km hızın verdiği sıkılganlıktan başka bır sey yaşamadık senın işini cok rahaat görür bende tvs apaçi tavsıye ederım yakıtı şu an 90 krş 120 km hıza ulaşıyor kullanımıda rahattır sende vıtesli motorda kesınlıkle problem yaşamazsın
    Merhabalar
    Motorumu satmamdaki tek etken, acilen bir arabaya olan ihtiyacımdır. Yoksa bakım masrafları ile ilgili hiç bir sorunum yok. Öyleki geçen 42bin bakımına sadece 100tl ödedim. Her 2 ayda bir 6bin km yaptığım için sık bakıma giriyorum ama Yeni Ferco Servis hakikaten işini hem iyi yapıyor hemde fiyatları gayet uygun.
    Ben 500 lük motorun tadını aldığımda neden şimdiye kadar küçük cc kullandımki diye hayıflandım. ( scooter bazında ). Ancak Vitesli motorda küçük cc eminim daha farklı bir duygudur.
    Arabanın yanında küçükte olsa bir motorum olmasını istiyorum ki işe gidip gelebileyim. Her ne kadar istemesemde Umarım en kısa zamanda satarım.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar
    yaklaşık 60.000km Scooter tecrübem var ancak hiç vitesli motor kullanmadım. !!!

Her gün Anadolu-Avrupa yakası geçip geliyorum beverly 500 ile.

Şimdi motorumu satıyorum ancak motorsuzda yapamam :(

( ilgilenen olursa: Satış Link )

Acaba Ybr 125 yada benzeri bir motor alsam, güvenli bir şekilde yine aynı yolu yapabilir miyim ? Her şeyden evvel ben vitesli kullanabilir miyim ? Ne tavsiye edersiniz.
    şahsen ben denedim test ettim ,ruhuma fenalık verdi özellikle büyük cc scooterden sonra ,ybr gitmeyen, habire vites değiştirip adamın bileklerini baterist kıvamına getiren,özellikle şehir içi kullanımda yarabbim ben ne yaptım gibi insanın kendine sorular sormasına sebeb oluyor,ızdırabına değmesi için daha yüksek cc li vitesli motosiklet denemeni tavsiye ederim en azından 250cc olsun
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    ybr 125 ile o yolu ve daha fazlasını rahatça yapabilirsiniz. aynı klasmanda ikinci el cbf 150 tvs apache'i de düşünülebilir. ancak bu motorlar ile scooter arasında çok büyük bir konfor farkı var ve bence vitesten çok sürüş pozisyonuna alışmakta zorluk çekebilirsiniz.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsen ben denedim test ettim ,ruhuma fenalık verdi özellikle büyük cc scooterden sonra ,ybr gitmeyen, habire vites değiştirip adamın bileklerini baterist kıvamına getiren,özellikle şehir içi kullanımda yarabbim ben ne yaptım gibi insanın kendine sorular sormasına sebeb oluyor,ızdırabına değmesi için daha yüksek cc li vitesli motosiklet denemeni tavsiye ederim en azından 250cc olsun
    Bütçe meselesi işte, Şimdi motorum 7bin Tl ye satıp 5bin TL 250cc Vitesli motora vermemin hiç bir espirisi kalmıyor.

Çünki elimdeki biraz paraya 7bin Tl ekleyip bir Araba alacağım. 1-2 bin TL'ye de beni işe götürüp getirecek ( pendik-Şişli ) bir motor almalıyım.

Birde Kymco 125'lik var Ybr'ye benzeyen fiyatıda gayet ucuz Ybr, kymco, yada Apachi biri olacak artık.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco dan uzak durmanı tavsiye ederim, ybr daha iyi az titreşimli ve kolay arıza yapmıyor ayrıca benzin yönünden ekonomikte
    Titreşim konusunda en tatminkar Cbf 150 sanırım, daha geniş selesi var hem, bence denk getirebilirsen bir tur at hepsiyle oturma pozüsyonu ağırlığı vs gibi konularda içine sineni alırsın.

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    hayırlısı olsun Ali,çoluk çocuğa karışınca araba şart oluyor.bence al bi ybr,zaten sen çobuk değiştirirsin
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Peki, valla ben bi YBR alayım o zaman var mı aranızda satan ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------

Apachede olabilir, hangisi denk gelirse artık

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bir ybr sahibi olarak sana ybr yi şehir içi öneririm.Daha şehir dışına hiç çıkmadım ama çıkarsam biraz sıkıntı olabilir.Ama şehir içinde rahat edersin.
    HONDA

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçe meselesi işte, Şimdi motorum 7bin Tl ye satıp 5bin TL 250cc Vitesli motora vermemin hiç bir espirisi kalmıyor.

Çünki elimdeki biraz paraya 7bin Tl ekleyip bir Araba alacağım. 1-2 bin TL'ye de beni işe götürüp getirecek ( pendik-Şişli ) bir motor almalıyım.

Birde Kymco 125'lik var Ybr'ye benzeyen fiyatıda gayet ucuz Ybr, kymco, yada Apachi biri olacak artık.
    pendiğin neresindesin??
    bende pendikliyim ve birazdan ybr ve oğlumla birlikte sahile ineceğim.eğer istersen hem biz tanışırız hem de ybr ile tanışırsın
    ayrıca ayrıntıları detayları da anlatırım..

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pendiğin neresindesin??
    bende pendikliyim ve birazdan ybr ve oğlumla birlikte sahile ineceğim.eğer istersen hem biz tanışırız hem de ybr ile tanışırsın
    ayrıca ayrıntıları detayları da anlatırım..
    ,Hay Allah mesajınızı geç gördüm dün akşam o saatlerde sahildeydim . Sahile yakınım valla bende çok isterim tanışmayı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)