500 lük scooter yerine 125 lik ybr ?
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar
yaklaşık 60.000km Scooter tecrübem var ancak hiç vitesli motor kullanmadım. !!!
Her gün Anadolu-Avrupa yakası geçip geliyorum beverly 500 ile.
Şimdi motorumu satıyorum ancak motorsuzda yapamam :(
( ilgilenen olursa: Satış Link )
Acaba Ybr 125 yada benzeri bir motor alsam, güvenli bir şekilde yine aynı yolu yapabilir miyim ? Her şeyden evvel ben vitesli kullanabilir miyim ? Ne tavsiye edersiniz.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
500 cc ve 190 kg bir Scooter ile 60.000 km tecrübeden sonra, YBR bisiklet gibi geleceği için hiç sorun yaşamazsınız. Vitesleri de kafaya takmayın, çok kısa sürede alışırsınız. Beverly'deki torku ve hızı beklemeyeceksiniz tabii, ama pire gibi motordur, hoşlanacaksınız.
-
kıymetli kardeşim deryali uzun zamaandır sıtede yazılarını ve senı takıp edıyorum yaz kış sende benım gıbı motosıklet üzerındesın genelde yüksek cc motosıkletler insanları cezbederler ama nedense benı hep küçük cc motorlar cezbetmiştır ufak motosıklet ama büğyük iş felsefe bu olduğu için hep bana cazıp gelmiştır şimdi sen motorunu sat hayırlısı ile ben şimdi sorayım sonra cevap alayım nasıl olsa cevabın denk gelır asıl değiştirmek istediğin sebepler yakıt ve malıyet masraflarımıdır.İkinci olarakta ufak cc motorlar ile uzun yollar yaptık uzun yolda 120 km hızın verdiği sıkılganlıktan başka bır sey yaşamadık senın işini cok rahaat görür bende tvs apaçi tavsıye ederım yakıtı şu an 90 krş 120 km hıza ulaşıyor kullanımıda rahattır sende vıtesli motorda kesınlıkle problem yaşamazsın
-
-
askon adlı üyeden alıntı
kıymetli kardeşim deryali uzun zamaandır sıtede yazılarını ve senı takıp edıyorum yaz kış sende benım gıbı motosıklet üzerındesın genelde yüksek cc motosıkletler insanları cezbederler ama nedense benı hep küçük cc motorlar cezbetmiştır ufak motosıklet ama büğyük iş felsefe bu olduğu için hep bana cazıp gelmiştır şimdi sen motorunu sat hayırlısı ile ben şimdi sorayım sonra cevap alayım nasıl olsa cevabın denk gelır asıl değiştirmek istediğin sebepler yakıt ve malıyet masraflarımıdır.İkinci olarakta ufak cc motorlar ile uzun yollar yaptık uzun yolda 120 km hızın verdiği sıkılganlıktan başka bır sey yaşamadık senın işini cok rahaat görür bende tvs apaçi tavsıye ederım yakıtı şu an 90 krş 120 km hıza ulaşıyor kullanımıda rahattır sende vıtesli motorda kesınlıkle problem yaşamazsın
Merhabalar
Motorumu satmamdaki tek etken, acilen bir arabaya olan ihtiyacımdır. Yoksa bakım masrafları ile ilgili hiç bir sorunum yok. Öyleki geçen 42bin bakımına sadece 100tl ödedim. Her 2 ayda bir 6bin km yaptığım için sık bakıma giriyorum ama Yeni Ferco Servis hakikaten işini hem iyi yapıyor hemde fiyatları gayet uygun.
Ben 500 lük motorun tadını aldığımda neden şimdiye kadar küçük cc kullandımki diye hayıflandım. ( scooter bazında ). Ancak Vitesli motorda küçük cc eminim daha farklı bir duygudur.
Arabanın yanında küçükte olsa bir motorum olmasını istiyorum ki işe gidip gelebileyim. Her ne kadar istemesemde Umarım en kısa zamanda satarım.
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar
yaklaşık 60.000km Scooter tecrübem var ancak hiç vitesli motor kullanmadım. !!!
Her gün Anadolu-Avrupa yakası geçip geliyorum beverly 500 ile.
Şimdi motorumu satıyorum ancak motorsuzda yapamam :(
( ilgilenen olursa:
Satış Link )
Acaba Ybr 125 yada benzeri bir motor alsam, güvenli bir şekilde yine aynı yolu yapabilir miyim ? Her şeyden evvel ben vitesli kullanabilir miyim ? Ne tavsiye edersiniz.
şahsen ben denedim test ettim ,ruhuma fenalık verdi özellikle büyük cc scooterden sonra ,ybr gitmeyen, habire vites değiştirip adamın bileklerini baterist kıvamına getiren,özellikle şehir içi kullanımda yarabbim ben ne yaptım gibi insanın kendine sorular sormasına sebeb oluyor,ızdırabına değmesi için daha yüksek cc li vitesli motosiklet denemeni tavsiye ederim en azından 250cc olsun
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
ybr 125 ile o yolu ve daha fazlasını rahatça yapabilirsiniz. aynı klasmanda ikinci el cbf 150 tvs apache'i de düşünülebilir. ancak bu motorlar ile scooter arasında çok büyük bir konfor farkı var ve bence vitesten çok sürüş pozisyonuna alışmakta zorluk çekebilirsiniz.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Tolme adlı üyeden alıntı
şahsen ben denedim test ettim ,ruhuma fenalık verdi
özellikle büyük cc scooterden sonra ,ybr gitmeyen, habire vites değiştirip adamın bileklerini baterist kıvamına getiren,özellikle şehir içi kullanımda yarabbim ben ne yaptım gibi insanın kendine sorular sormasına sebeb oluyor,ızdırabına değmesi için daha yüksek cc li vitesli motosiklet denemeni tavsiye ederim en azından 250cc olsun
Bütçe meselesi işte, Şimdi motorum 7bin Tl ye satıp 5bin TL 250cc Vitesli motora vermemin hiç bir espirisi kalmıyor.
Çünki elimdeki biraz paraya 7bin Tl ekleyip bir Araba alacağım. 1-2 bin TL'ye de beni işe götürüp getirecek ( pendik-Şişli ) bir motor almalıyım.
Birde Kymco 125'lik var Ybr'ye benzeyen fiyatıda gayet ucuz Ybr, kymco, yada Apachi biri olacak artık.
-
Tolme adlı üyeden alıntı
kymco dan uzak durmanı tavsiye ederim, ybr daha iyi az titreşimli ve kolay arıza yapmıyor ayrıca benzin yönünden ekonomikte
Titreşim konusunda en tatminkar Cbf 150 sanırım, daha geniş selesi var hem, bence denk getirebilirsen bir tur at hepsiyle oturma pozüsyonu ağırlığı vs gibi konularda içine sineni alırsın.
-
21 Temmuz 2010, 00:56
hayırlısı olsun Ali,çoluk çocuğa karışınca araba şart oluyor.bence al bi ybr,zaten sen çobuk değiştirirsin
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
21 Temmuz 2010, 19:35
Peki, valla ben bi YBR alayım o zaman var mı aranızda satan ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
Apachede olabilir, hangisi denk gelirse artık
-
21 Temmuz 2010, 19:49
Bir ybr sahibi olarak sana ybr yi şehir içi öneririm.Daha şehir dışına hiç çıkmadım ama çıkarsam biraz sıkıntı olabilir.Ama şehir içinde rahat edersin.
-
21 Temmuz 2010, 20:01
Deryali adlı üyeden alıntı
Bütçe meselesi işte, Şimdi motorum 7bin Tl ye satıp 5bin TL 250cc Vitesli motora vermemin hiç bir espirisi kalmıyor.
Çünki elimdeki biraz paraya 7bin Tl ekleyip bir Araba alacağım. 1-2 bin TL'ye de beni işe götürüp getirecek ( pendik-Şişli ) bir motor almalıyım.
Birde Kymco 125'lik var Ybr'ye benzeyen fiyatıda gayet ucuz Ybr, kymco, yada Apachi biri olacak artık.
pendiğin neresindesin??
bende pendikliyim ve birazdan ybr ve oğlumla birlikte sahile ineceğim.eğer istersen hem biz tanışırız hem de ybr ile tanışırsın
ayrıca ayrıntıları detayları da anlatırım..
-
22 Temmuz 2010, 18:13
sametagir adlı üyeden alıntı
pendiğin neresindesin??
bende pendikliyim ve birazdan ybr ve oğlumla birlikte sahile ineceğim.eğer istersen hem biz tanışırız hem de ybr ile tanışırsın
ayrıca ayrıntıları detayları da anlatırım..
,Hay Allah mesajınızı geç gördüm dün akşam o saatlerde sahildeydim . Sahile yakınım valla bende çok isterim tanışmayı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)