Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Balıkesir-Edremit Kamp,Mesire,konaklama,yeme,içme yerleri

REKLAM ALANI
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Arkadaşlar bu yaz birkaç arkadaşımla motorla tatile gitmeyi planlıyoruz.Rotamız İzmit'ten Balıkesir Edremit olacak.Edremitte sahil şeridinde çadır kurup konaklamayı planlıyoruz.Buralarda yaşayan yada gidip görenler bize buraları hakkında bilgi verebilirler mi?Nerede çadır kurabiliriz,nereden yiyip içebiliriz,gezilecek görülecek yerler neresi kısaca bilgi istiyoruz.Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Mademki edremite gidiyorsunuz bence küçükkuyu dan başlayabilirsiniz kamp yapmaya, küçükkuyu muhteşem manzarası olan dağda bir yerdir, oralara kadar gitmişkende ayvalık sizi bekliyor olacaktır gitmeden olmaz söyliyim, heryerde yeme içme konusunda hiçbir sıkıntı yoktur, sahil şeridinde her noktada kamp yapacak çok yer vardır, edremit küçükkuyu ve ayvalık oksijen oranı bakımından dünyanın sayılı yerlerindendir arkanızda kalan kaz dağlarının oksijeni sizi yoracaktır, denizi soğuk ve çokçada tuzludur, iyi tatiller bol keyifler tadını çıkarın, dönüştede resimlerinizi görürüz artık...

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    İnş. kardeşim bilgiler için saolasın.

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Wanda'ya katılıyorum. Küçükkuyu - Asos yolu üzerinde muhteşem kamp yerleri var. Etrafında yerleşim fazla olmadığı için denizi muhteşemdir. Ben de muhtemelen haftasonu oralarda olacağım. Ama maalesef arabayla :(

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Dostum benim çocukluğum oralarda geçti. Bence sen Edremit'ten biraz daha devam et Ören'e doğru. Zaten 10 km civarı bir yol daha gideceksiniz. Ören girişinde bir kamp yeri var. Orada kalırsınız. Aralarında en güzel plaj orası. Zaten diğerlerinin plajı yok denebilir. Ama istersen Küçükkuyu, Assos, Altınoluk, Akçay, gibi kuzey tarafı, hem de Ayvalık, Cunda adası gibi güney tarafı yazlık yerlerin tam ortasında olursun. Hepsi yarım saatlik mesafe çemberinin içinde kalır.

Motoruna güveniyorsan Kaz dağlarına da çık mutlaka...Şu an zirve yasak mı bilmiyorum.

Temmuz'daki etkinlikten haberin yoksa da hatırlatmış olayım

http://www.motosiklet.net/forum/etki...festivali.html

İyi tatiller...

Oha, 19 temmuz olmuş. Etkinlik artık etkin değil Ulen zaman ne çabuk geçiyor
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

Motosikleti
    honda-ınnova cbf 150
    assos tan başlayın aşşağıda kadırga plajı var 1 numara duş ücretsiz çadırı kurun plaja ücretsiz camping,ler çadırlı 25 tl sen kendi çadırını kurarsan 20 tl altınoluk köye çık koruk suyu kara dut iç 1,5 tl manzara bedava akçay,a gel yörsanda 2. katta tost kaşarlı 2 tl çay 75 krş manzara şahane,ören plajda deniz kızının heykeli var resim çekebilirsin altınova ayvalık cunda şeytan sofrasın,da güneşi batırırsınız.haydi hayırlı yolculuklar.

Motosikleti
    Keeway Superlight
    Şuanda ankaradayım iki ğüne kadar altınolukta olcamm motorum la beraber bende katılmak istorum..

Motosikleti
    Olacak inş. :)
    Merhaba annemin memleketi her yıl gideriz çok güzel bi yer GüRe de yazlığımız var ve gidicez Güreye gelin çok güzel çadır alanları var ve ortam mükemmel
    [B]Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...[/B]

Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Motosikleti
    Olacak inş. :)
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...
    saoLsn
    [B]Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)