KTM 990 Adventure S veya onun gibi dağ tepe kum asfalt heryerde gezilebilcek bişi
KTM 990 Adventure S veya onun gibi dağ tepe kum asfalt heryerde gezilebilcek bişi
bi tane ''hell cat'' sonra bitane ''harley-v road'' bide yamaha ''r1'', ama araziye falan cıkarsak diye ''bmw r1150gs'' yeter bu kadar.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
mobilet bionik 52
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
amma aç gözlüymüşüz millet 5er 10ar götürüyor
hyosung GT 250R
tecrubeden sonrada suda fena olmazdı...
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Harley Davidson Road King Olurdu kesin.
Bi tanede Goldwing alırdım.
Comfirmation Bias
honda goldving hiç fena olmaz
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
Model No:1 satin alirdim Harley Davidsonun uretigi ilk motor tek bende olsun diye
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
walla bende o kadar para olcak gsxr 1000 .. R1 .. ne bilim hayalimi susleyen motorlar bunlar 2 sinden birini alırdım
Selam Motor hayranlarina !!!
Selam Anavatana !
Arkadaslar ben Almanyadan Baki ! Sayfanizi dün tesbit ettim hosuma gitti ve yeni üye oldum.
Sayfanizi yeni, yeni tanimaya calisiyorum. Hatalarimla affiniza siginiyorum.
Simdi arkadasimin sorusuna cevap vermek istiyorum.
Benim su anda hayaran oldugum ve bir seneden beri kullandigim Motor ise Honda CBR 1100 XX model 2000 ve herkese tavsiye ederim.
zaten ben sadece yan yana dizip izlemek için saydım o kadar motosikletican_sen adlı üyeden alıntı
Y2K MTT
gilera nexus 500,piaggiox9,honda silverwing..üçünüde alırdım oturur seyrederdim,üçüylede sürekli uzun yol yapardım aaaah ah
Hayirli Aksamlar Almanyadan !
Arkadaslar araniza Almanyadan yeni katiliyorum!
Vatanimi, sizleri özlemle selamliyorum !
Sayfanizi yeni tespit ettim ve mutluyum.
Hatalarimla affiniza siginiyorum cünkü sayfanin belirli seylerini yeni yeni ögrenme cabasini gösteriyorum.
Arkadasin sorusuna cevap vermek istedim.
Kendim tam 14 aydan beri CBR 1100 XX kullaniyorum ve herzaman tereddüt süz birdaha alir ve tavsiye ederim.
kımse gold wıng dıye bısey duymadı mı???en son mertebe odur be kardesımmm...yolunuz acık olsun
goldwing hayabusa dragstar burgman bitanede crsoss motor alırdm baba ben ha bide ducati monster :D
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
1) Orange County Chopper'a KartaL TemaLı Bir Motor yaptırırdım üzerine de Ford Boss Mustang 5000Cc'lik motorundan Koydururdum.... ( binemem ama dursun kenarda ) BEŞİKTAŞ'LIYIM...
2) HARLEY - DAVİDSON v-rod özel yapımı varsa özel yapımı..
3) Motor sürmesini öğrenmek için YBR 125 alırdım heralde..
4) Ford Boss MUSTANG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)