ben hayabusa alırdım ama goldwin1800 kesin alırdım
ben hayabusa alırdım ama goldwin1800 kesin alırdım
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
motora fazla para verilmez 600Lük honda yeterdi hayabusayada hayır demem ama
Orange County Chopper'a özel yapım,kendimi ifade eden temalı bir motosiklet yaptırırdım,Birde HAYABUSA tabii ki...Bakkala gitmek içinde bir adet gilera nexus.Milli piyango aldım bugün eğer çıkarsa herkese benden bir mondial scooter
bende kendime bi dugati monster alırdım aşıgım çünkü ona bide chooper tarzı alırdım harley veya yamaha virago olabilir he bide araba alırdım tabi klasik 80 öncesi siyah bir MuSTaNG onada aşıgım çok maymun iştahlıyım dimi
murat_by
bana honda cbr 125 yeter.
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
serhat_fb krediniz sınırsız deniyo o moped teker sportu mu alırdın....
ben tek kelime ile anlatayım BMW HP2
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
walla hocam CBR125'im var motorumu çokta sewiyorum ama kredim sınırsız olsa ve tecrübemde çok iyi olsa babamı tanımam walla gider minimum CBR600 alırdımki kısmetse zaten yaza alacam bitane CBR125'i satıp...serhat_fb adlı üyeden alıntı
benim olacaktıki param iki şey yapardım bi x5 alırdım sonra bide yamaha r1 alırdım kışın araba yazın motor hehe....
boss hoss,
zzr 1400
klv 1000
ducati monster
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
racing olarak YZF R1 alırdım. turing olarak tam seçim yapamadım model olarak ama BMW alırdım kedinlikle.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
suzuki hayabusa,honda st 1300,bombardier outlander 800max xt
bugun motor almaya gıttıgımde bır motor gordum manyak bıseydı yyaaa modelını bılmıorum ama 1200cc bmw 30 milyarı gecıyormuss adam almıs daha yenı..... burayda motor kabanı almaya gelmıs 300 ytl verdı gozumun onunde vede motorun arkası ndakı sepet bagaj gıbıyDI super yaaaaa ibresi 240
Eğer kredim sınırsız olsaydıSuzuki Hayabusa 1300 Alırdım
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
1-bmw rs 1200gs/1200gs advanture:bu olmazsa olmaz! motor budur.
dünya tatili için (gaga mükemmel görüntü)
2-yamaha mt01: bu keyf için
bir tane r1 bir tane de harley davidson fatboy yeter daha ne olsun.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
r1200 gs
yzf r1
pan europan 1300
FZ6 fazer
burgman 650
ya arkadaşlar herkes yazmış 1000lik 1300lük racingler. soruyorum şimdi bu kadar para çıktı size; bu forumdaki herkez bu motorları kullanamaz ki.. yani bana hayabusa verseniz BELKİ 2 saat yaşarım. önce CBR125 sonra CBR600 sonra CBR1100 sonra hayabusa sonra da hayabusaya turbo=)naapıcam az yaşadıktan soora parayı;)
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)