honda dylan 150
honda dylan 150
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Honda CBR 600 F TEK GEÇİYORUM
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Honda vfr 1200 F .
kredim limitsiz ama aldıkdan sonraki bakım benzin paralarıda limitsizmi bu önemli mevzu bende harley triumph derim ama vergisini benzinini ödiyemedikden sonra kapının önünde süs saksısı gibi durur..
eğer sadece motoru almak içinse o kredi piyasadaki en iyi en kaliteli 250cc lik motoru alırdım buda büyük ihtimal vtr250 olurdu birde harleydavidson v-rod alırdım v-rod un motorunu çıkartıp vtr nin motorunu taktırırdım geri kolon boşluklarıda orjinalindeki gibi krom parçalarla doldururdm motor gene dolu gözükürdü v-rot un motorunuda satardım vtr nin kasasınıda satardım ohh miss gibi 250 lik harleydavidson v-rot um olurdu vergisi düşük benzini az yakan ehh bir 140 da görse yeter işde şekli şemali yeter
Tecrübemi yeterli görsem R1 derdim ama..
Şuan Honda CBR 600F olurdu
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Kredim limitsiz olsa idi; Suzuki DL650, Honda deauville, Honda CBF600, Kawasaki Er-6n, BMWF650GS, 400cc Suzuki Majesty, Mondial 125 cc lik scooter...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
zengının malı zügürdün çenesini yorar
alırdım bir çin malı ayagımı yerden kessın yeter der Allah bereket versın dersım
bizim burda bir adam
var
"fakirin ümüdini s.....
hayal kuranıda s.....
kurmanıda s....."
diyor yanlış anlaşılmasın
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Limitsiz kredi hmmmm güzel düşünce...
Hemen fikrimi belirteyim; bir adet BMW S1000RR ve bir adet BMW K1300R rica ediyim.
Yok yok, burda değil, paket yapın evde yiyicem
Dodge Tomahawk alırdrım eee nede olsa 8.300 cc'lik, 10 silindirli ve 500 beygir gücündeki Dodge Viper motoruna sahip
sese bak behh:http://video.google.com/videoplay?do...53175076489229
şu an aldığım motoru alırdım
ayrıca kredi sınırsız da olsa sonuçta geri ödemesi var
fazla açılmak doğru değil
hem piyango bana göre yanlış olduğu için oynamam, öyle yüksek bir miras payı da gözükmüyor şimdilik
motosiklet.net üyesiyim..
her modelden birer tane alırdım
Harley Davidson Night Rod, Ducati 1198, Suzuki Burgman 650, BMW R 1200 GS ve CBF150
http://www.spormoto.com/?urun-detay_...venture_R.html
'' KTM 990 Adventure R '' alırım memomemo gibi dünya turuna çıkarım.
Elbette Boss Hoss alırdım
ikinci elleri 45 bin € dan başlıyor 60 bin € ya kadar çıkıyor..Sıfırlarının fiyatını araştırma ihtiyacı içine girmedim, giremedim
Bu motosikletleri incelerken eğer gözünüze hoş gelmiyorsa (ki bence estetik budur) estetik aramayın, saf güç arayın..
İlk üretiminde V8 5.7 litre Corvette 350 hp motor kullanılsa da yetmemiş olacak ki 2000 lerden sonra 8.3 litre V10 500 hp motora geçilmiş
Üstte linki verilen Dodge'dan farkı seri üretimde olması..Dodge ise konsept motor..
Ötesini merak edenler için;
http://www.bosshoss.com/products.asp
Choppers bumudur ; BUDUR.
Vfr 1200 f
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
CBF 1000 ABS HAYALLERİMİN BEBEĞİ
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
O HOOO OOoo..
sürer gider
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Honda hariç herhangi birşey alabilirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)