Nasılsa yağı boşalttın ya..Kartere basınçlı hava tut..Ne var yani..6 tane vida tutuyor...
:)))
Yada 5 lt yağ al..Doldur boşalt..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
Saolasın hocam.. bu işi yapanın çok iyi işçilik çıkarması gerekiyor mu yoksa kullanılan teknoloji insan hatasını kapatır mı???
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
tamam bunları yapıyoruz zaten ama sen demiyormuydun ne yapıcam bu çapakları diye? onun için soruyorum. yoksa benim işime gelmiyor bu helıcoıl.ben bıldıgımız eski yöntemi uygulama taraftarıyım
Konu ile alakasız biliyorum ama bugün burun kapaklarından birini takarken somuna fazla asılmışım, baya bir içeriden kırılmış, yedek somunda var ama içerideki kırık parçayı nasıl çıkaracağım?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
silindir saplaması içerde kalmıştı kırılıp, 3-4 tornacı gezdim nazlandılar.bazılarıda yapamayacağından yok dedi sanırım. 1 tanesi kaynakla küçük küçük kaynak parçaları yapııp civatayı uzattı. ve sonra da çevirip saplamayı çıkardı.
yani kırılan civata tekrar uzatılıyor.
burun kapağı nedir
can simidi gibi bir aletmiş.sanırım farkı ebatları var.nerede satılır acaba.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hocam, bende yaptırmak istiyorumda hatta Ankarada Ostimde buldum biryer gittim yaptıracaktım..İçime sinmedi bir türlü nasıl olur hani yaparken bir hata olur mu bilen güvendiğim biri olsun filan gibi şüphelerle geri döndüm..Burada tartışma açtım konuyu detaylıyoruz...Ben büyük hırdavatçılarda olduğunu biliyorum...
Bu da işlem;
Helicoil (Yay Çektirme)
1- Yay'ın dış çapına orantılı delme
2- Kılavuz ile diş açma (Yay için)
3- Yay'ı yuvaya sürme
4- ....sürülüyor....
5- İşlem tamam... (yayın içeride olması gerekiyor, yoksa, vida ile birlikte sökülebilir.
Uploaded with ImageShack.us
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Kaynak yapılamayacak kadar içeride maalesef, dremelle içini delip, sökmeyi deneyeceğim olmazsa matkapla delip diş atacağım.
Boyun kapağı yazacağıma burun kapağı yazmışım, eskileri matlaştığı için yenilerini almıştım, önce benim motor immolu olduğu için anahtar deliği uymadı, dremelle genişlettim, sonrada takarken vidayı fazla sıkmışımki dipten kırıldı.
Boyun kapağıda bunun siyahı:
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Eğer helis kademeli kılavuzla açarsanız çapakları dışarı atarak dişleri açmış olursunuz. Helicoil dişlerin eski halinden daha güçlü tutulmasını sağlıyor. Satışını yapan internet siteleri bulunmaktadır.
forumda bulunması için şuraya TOPKAPI akınsal sanayi sitesinde vida diş tamiri yapan ustanın telini yazayım.
0532 394 31 32
yaydis.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)