kawasaki,honda yada suzukinin mini pike (pocketbike) larından almak ıstıyorum..
Reklamlar
-
arkadaslar dedıgım gıbı mini bike alacam . yasım 17 daha once honda actıva ,modial 125 cc uag ws motorlar kullandım ve sıkıcı gelıor artık .yenı bsyler surmek ıstıorum ve bunlar cok hosuma gıdıo . bunlar hakkında bılgısı olan ( n kadar hız yapıo,kac motor gücü nasıl.kac vıtes tam manuelmi yarı otomatıkmı, hanqı benzın türüyle çalısıo ,fiıyatları n kadar yada ADANADA SATIŞ NOKTASI VARMI) bı yardımcı olursanız sevinirim..
Reklamlar
-
Öncelikle fiyatları 2. el olarak 400-500 den 2.500 e kadar gidebilio .vites otomatik. Bildigim kadarıyla ibre 60 gösterio. Ne kadar yaptıgı konusnda bi fiktim yok 95 oktan benzinle çalışır ve 50 cc dir.
-
saol ustam da. satış noktaları felan adana yada turkıye genelınde ?
-
Sahibinden.com da adanada 2. el birkactane var. Ama satış noktası olarak bilmiyorum
-
Selam bende adanadayım ama adanada bayisine rastlamadım hiç sahibinden.comda 2.el bulabilirsin ama bunla trafiğe çıksan daha çok sıkar arabalar üstüne üstüne gelir anca sokakta sitede sürersin havan olur biraz
-
bız 6 arkadas alacaz kırve o yuzden sıkma durumu olmaz dıe dusunuyoruz .zaten motorum var buda bı yan eglence maksatında olacagı ıcın sorun olmaz dıe dusunuorum .ama sahıbınden .comdada 1 2tane var oda adanada degıl varsa lınk atarmsnız..
-
Sahibinden.com daki bütün pocket bike ilanları : http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=pocket-bike&c=16982
-
Yurtdısında fiyatları 150$ olan insanın poposuna kaçmış gibi duran kardesimin sevdiği yiğenime almayi düşündüğüm motordur pocket bike benim için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)