Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kask aldim .

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    scorpion exo 400 kaskim bugun elime gecti.
    Kask gayet guzel yanak pedleri oldukca guzel. genel olarak kaski begendim.
    Bu konuyu acma amacim :
    bu kaskta ki vizor kesinlikle bugu yapmiyor.isterseniz yaklasin ve dibinden ufleyin.
    Kotu bir tarafi ise kaski kafaniza taktiginizda yanak pedleri ve ustte ki pedler sizi kavrarken ust sag ve sol da parmak genisliginde ve parmak uzunlugunde pedsiz bir alan var . o bolge basinizi rahatsiz ediyor sert geliyor. bunu dikkat ediniz . Bu konforu bozuyor acikcasi.

fiyatinida sorucak olursaniz motomax da indirim vardi 339 filan normal fiyati sanirim . ben 99 a aldim . indirim devam etmekte...

Iyi surusler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Malesef yok ama inşallah büyünce olacak!!!
    Hadi hayırlısı olsun arkadaş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Hayırlı olsun Eskişehir'in neresindensiniz, Cıbır yeni kasa mı.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Eskişehir'in neresindensiniz, Cıbır yeni kasa mı.
    batikent. yok eski kasa.2006 mdel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Alıntı GosT DriVeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı olsun arkadaş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
    cok tesekkur ederim hepimze oyle nasip etsin ins

Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    batikent. yok eski kasa.2006 mdel
    Bir tanışamadık gitti geçen de muhabbeti geçti, ben de Batıkent
    Özelden adresi vs. atıyorum.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Tanışın tanışın herkez bir birine destek olsa zaten piyasada zorluk çeken kalmaz bilgi paylaştıkça bilgi olur
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    tabiki tanisalim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

bilmiyorum aldiniz mi ama msjnizi cevapladim. bu arada apartmanlarimiz neredeyse karsilikli

Ben 2. kattayım balkondaki lambayı açıp kapatıyorum o zaman.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Ben 2. kattayım balkondaki lambayı açıp kapatıyorum o zaman.
    ilginc bir tesaduf oldu

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scorpion exo 400 kaskim bugun elime gecti.
    Kask gayet guzel yanak pedleri oldukca guzel. genel olarak kaski begendim.
    Bu konuyu acma amacim :
    bu kaskta ki vizor kesinlikle bugu yapmiyor.isterseniz yaklasin ve dibinden ufleyin.
    Kotu bir tarafi ise kaski kafaniza taktiginizda yanak pedleri ve ustte ki pedler sizi kavrarken ust sag ve sol da parmak genisliginde ve parmak uzunlugunde pedsiz bir alan var . o bolge basinizi rahatsiz ediyor sert geliyor. bunu dikkat ediniz . Bu konforu bozuyor acikcasi.

fiyatinida sorucak olursaniz motomax da indirim vardi 339 filan normal fiyati sanirim . ben 99 a aldim . indirim devam etmekte...

Iyi surusler
    Benimkinde ped var bir tek kulak bölgesinde ped yok, sanırım kulaklık koyulabilmesi için boş bırakmışlar. Birde içini komple çıkarabilirsin, çıt çıtla kolaylıkla takılabiliyor, makinaya attığımda pırıl pırıl
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    KLE 500
    Ben kendime exo 750, hanıma da 400 modelini aldım. İkimiz de kasklardan memnunuz, fakat maalesef dün yağmurda benim cam baya buğu yaptı :(
    Ben uzun yolda mutlaka kulak tıkacı kullanırım, hanım da hep müzik dinler. İkimiz de rahatsız olmuyoruz.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimkinde ped var bir tek kulak bölgesinde ped yok, sanırım kulaklık koyulabilmesi için boş bırakmışlar. Birde içini komple çıkarabilirsin, çıt çıtla kolaylıkla takılabiliyor, makinaya attığımda pırıl pırıl

evet sanirim kulaklik koymak icin orada yer var fakat oradan bahsetmiyorum. Kaskin bedenini belirten bir kagit gibi bisi var . M L S XS filan yazan iste tam onun oldugu kisim bombos ped filan yok benimkinde sadece icindeki kopuk gozukmesin diye diger pedlere bagli bir siyah ince tabaka var. ayni sekilde bu dedigim olay sag ve soldada ayni .

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alla alla bizdekilerinde var, ilginç bir durum...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    benimkini tam modeli SCORPION EXO-400 DMZ...
    sizinki SCORPION EXO-400 sonic olabilir mi ki ? yoksa bu uzantilar sadece renkleri mi belirliyor bilmiyorum .ama benimkinin icinde o kopuklere dokunabiecegimiz yerler var . nyse bi ara fotograf eklerim daha iyi olur

Motosikleti
    Dragstar 650
    evet benimkiler sonic

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)