herkese iyi günler öncelikle,
bi arkadaşımda hyosung gtr250 var 2 senedir. artık büyütmek istiyo. r6 ları beğenmiş. onun için araştırmalara girdik. ancak bikaç konuyu çözemedik.
testlerini bulduk, ikiteker de testi vardı ona falan baktık ama,
-debriyajsız vites değiştirme die bişi var. bu tam olarak ne demek? yani bildiğimiz devri tutturunca debriyaja basmadan vites yükseltmek mi yoksa ayrı bi olayı mı vardır?
- arkadaşımın tecrübesinden ve yeteneğinden şüphem yok ama 250 likten 600 lüğe geçince arada büyük güç farkı war. arkadaşda daha önce 600cc lik hiç kullanmamış. hem ağırlık, karakter, güç, tork farkı olduğundan alışana kadar tatsız sürprizlerle karşılaşmak istemio. bu aletlerin güçlerini kısmanın bir yolu var mıdır? örneğin normalde yaklaşık 130bg bunu mesela 90 bg lere çekmenin bi yolu var mı? hani konuşurken 2-3 haftalığına 90a çeksem ağırlığına dengesine alıştıktan sonra arttırsam gibi bi konuşma geçti. böyle bişey mümkün müdür? benim aklıma gaz kelebeği ile oynayarak yapılabilir geldi. yada belki bi powerbox yada remap işlemiyle.benzeri bi şans war mıdır?
- bu aletlerin tüketimi ne kadardır? 250 likten mutlaka daha fazla olacaktır ama ne kadar fazla? lira cinsinden değilde lt cinsinden söylerseniz daha makbule geçer.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00-km-de/detay
bu ilandaki motordan düşünüyoruz. ilanı sadece örnek olsun diye koydum.
böyle bi alet almak istersek özellikle dikkat etmemiz gereken bişey var mıdır? ortalama 2006-2008 arası düşünüyoruz.
bide bu r6 ile r6s arasında ne fark vardır?
son bişeyde, arabalara sonradan abs takılıyodu. motorlara takılması mümkün mü?
bilgi paylaştıkça değer kazanır diyip sorduğum okadar soruyu mazur görmenizi bekliyorum