Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar,dün 22:30 sularında kenan evren bulvarında pazarın oradaki parktan taraftaki yolda refüje yakın şeritte ilerliyordum hızım 40 km falandı birden önüme yaşlı bir amca çıktı frene bassamda etkisi olmadı ondan sonraki anları zaten çok az hatırlıyorum anlatılanlara göre havada takla atmışım.Şu anda durumum o kadar kötü değil ayak başparmağımda kırık omuzlarımda sıyrıklar ve yüzümün de sol tarafında asfalta sürtünmekten dolayı sıyrıklar var.Kask yarım kasktı alttanda bağlıydı ama o kadar şiddetli çarpmışımki başımı kask fırlamış.Amcanın sol omzunda kırık var hayati tehlikesi yok.Görgü tanıkları hatayı amcada buluyorlar herkes beni öyle görünce direk öldüm zannetmiş.Trafik raporu 2 mizide suçlu buldu amcaya bana görüpte yol vermemekten banada hızlı gitmekten dolayı(30 metre uzakta bulunmuş motorsiklet benden buna bağlı olarak hızlı gittiğimi söylüyorlar).Zaten motorsiklet pert oldu takla attı çünkü(Mondial 150 zat 10 günlük) Neyse herkese kazasız sürüşler çok dikkatli olalım ne zaman ne olacağı belli olmuyor..Hayatımı kurtaran kasktı yoksa başım patlardı.