Sizi fevkaladenin fevkinin de fevkinde şoka uğratmak istemezdim ama ben bayan değilim
Sizi fevkaladenin fevkinin de fevkinde şoka uğratmak istemezdim ama ben bayan değilim
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Vosvosu nereden gördünüz?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Çok tehlikeli bir programmış yaaa bu
Desene her hareketimiz takip altında...
Bu arada bu programın adı neee?
Ne güzel, burada da vosseverlerle karşılaşmak.
Ben de 1974 1200 düz cam var.
Motorcu adam boxör motorlu tosbaya biner.
Hatta bakımını da yapar, kromajını da parlatır!
Hanıma da sadece binmek kalır
arladaşlar ester deyip geçmeyin
turbolu bir motor yaptım herkez 1 gün sonra motun yanıcagını söylediler pistonların silindir ve segmanların eriyeceğini en az 10 kişi söyledi
inatla yaptım yurdısındaki sitelerden araştırdım motora double esterli 10w60 motul yağ koydum birde yağ soğutucu taktım ne bir yanma nede bir erime oldu bu kadar insanın söylediği gerçekleşmediyse ben bunu bu double esterli yağa bağlıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)