Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbul - Eceabat...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ramzey QM125T-10V
    Merhaba Arkadaşlar

uzun süredir yazamiyordum kişisel nedenler yüzünden bir çoğunuz uzun yol yapmışınızdır o yüzden direk forumumuza sormayı tercih ediyorum.

Abim Eceabat'ta vatani görevini yapiyor ve bende onun yanına gitmeyi düşünüyorum ufak 125CC bi scooterım var yol bilgim fazla olmadığından dolayı nerden nasıl giderim yanıma ne aliyim 2 kişi gidiyoruz tek motorla ilk uzun yol yolculuğum olucağından size danışmak en iyisi gibi geldi bana gece 3 gibi yola çıkmayı planliyorumki çarşı iznine yetişiyim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...
    Gidilir mi Gidilmez mi ve kazadan dolayı benim motorun ön grenajı kırık bi tek far tarafım az var oda farı tutuyo şimdi bana yardımcı olursanız sevinirim....

Şimdiden Herkeze Teşşekürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel kardeşim bin otobüse git, uğraşma bizede senin haberlerini okutma buralarda.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı Keane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar

uzun süredir yazamiyordum kişisel nedenler yüzünden bir çoğunuz uzun yol yapmışınızdır o yüzden direk forumumuza sormayı tercih ediyorum.

Abim Eceabat'ta vatani görevini yapiyor ve bende onun yanına gitmeyi düşünüyorum ufak 125CC bi scooterım var yol bilgim fazla olmadığından dolayı nerden nasıl giderim yanıma ne aliyim 2 kişi gidiyoruz tek motorla ilk uzun yol yolculuğum olucağından size danışmak en iyisi gibi geldi bana gece 3 gibi yola çıkmayı planliyorumki çarşı iznine yetişiyim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...
    Gidilir mi Gidilmez mi ve kazadan dolayı benim motorun ön grenajı kırık bi tek far tarafım az var oda farı tutuyo şimdi bana yardımcı olursanız sevinirim....

Sen hayattamısın bilo :D
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

ozturkkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250 F
    o yola o motosikletle gitme hele ki gece hiç gitme !
    You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak

Motosikleti
    Ramzey QM125T-10V
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen hayattamısın bilo :D
    hayattayım kardeşim yaw vatani görevi yaptık geldik işte sen ne diosun o yol gidilmez mi

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim bin otobüse git, uğraşma bizede senin haberlerini okutma buralarda.
    İçimden geçenleri yazmışsın
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

ımroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Alıntı Keane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle selamlar, ben o yola bi aksilik olmazsa c.tesi sabah çıkıcam güzergahım tekirdağ,keşan,gelibolu,eceabat,çanakkale,asos,bal ıkesir ve en son izmir olacak sonrasına orada karar vereceğim ama olduda yola çıkamadım pazar günü sevgili adaşım askon'unda katılacağı adapazarı gezisine katılacağım.
    gelelim senin meselene diğer arkadaşlarında dediği gibi bence bin otobüse git heleki o motorla falan yola çıkmayı hiç düşünme şimdi sen dersinki bu imkansızmı,bence imkansızda değil ama işi zora sokarsın benim motorum honda shadow ama ona rağmen hala tereddütlerim var mesela yalnız yola çıkmak gibi..
    heleki senin motorun küçük hacimli bir motor yanından geçecek olan tırların kamyonların yaratacağı türbülans senin sürüşünü olumsuz etkiliyebilir bence güzel kardeşim,bin otobüsüne git kardeşini ziyaret et ve Allahın izniyle evine dön.
    sakın burda yazılanlarıda yanlış anlama herkesin tavsiyesi tamamen dostane bir şekilde fikir belirtmek,hadi kal sağlıcakla....

Motosikleti
    hyosung gv 250
    dün geldim yamurlu havada zevki bi başka oluyo motorun ama hazırlıksız bi yolculuk kabus olabilir.
    en önemlisi motorla yolculugu seveceksin islanacaksın yorulacaksın ama keyif alacaksın.
    dün dünerken öyle yamur vardıki üzerimde yamurluk,mont olmasına ragmen zorlandım.
    benden tavsiye eger uzunyol yapmak istiyosan cadır,uyku tulumu,yamurluk yiyecek içecek vs tasıyabilegin bi motorla cıkki icabında dur kamp yap dinlen ve devam et bence tabi.

Offffffffffffffffff

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaş'ım Antalyaya 125'lik scooterla gitti. Ancak Suzuki AN 125 ile şuan tüm EGE'yi de dolaşıyor.. Hİç de bir sorun olmadı

ancak

Sendeki motor Çin Üretimi arkadaşım, sakın güvenipte e-5'e bile çıkma.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek kişi olsa hadi bi derece ama 2 kişi...
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Elindeki motor mahalle dışına çıkılacak bir motor değil, yanlış anlama sakın bu küçümsemek değil sadece seni koruma amaçlıdır, arkadaşlarında dediği gibi işi riske etme ve otobüse atla git, sen kardeşini gör o da seni görsün, asker ziyareti kutsaldır üzüntüye sebep olma, bu kadar yazılanıda yabana atma...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler