Köpeği öldürdüm galiba :S
Reklamlar
-
Arkadaslar olay 15 dk önce geçti, sigaram bitmişti uykuda yoktu çıkıp scooterım la merkezdeki tekel bayıne inecektim, buradaki tekel bayiler kapatıyor merkezdeki sabaha kadar açık oluyor. Ara sokaklarda köpek farlarımı görür görmez yolun kenarından, yolun ortasına doğru bana baka baka geldi. saldıracağını anladım yaklaşınca havlayıp üstüme doğru geldi bende o an korkuyla allaah diye çığlık atıp bı tane suratına tekme salladım köpeğin, az kalsın düşüyordum dengede zor kaldım. o an korkuyla bi daha köpeğe bakamadan bastım gaza indim merkeze. neyse sigaramı aldım titriyordum hala, yavas yavas eve dönmeye calısırken baktım köpek yerde, kalkar felan diye korktum bastım gaza geldim eve. sanırım köpeği öldürdüm. sabah sabah moralim çok bozuldu.. bu günde öğle saatlerinde bi kedi fırlamıstı yola, ezmiyim diye direksiyonu kırdım, kedide aksine direksiyonu kırdıgım yöne geldi lap altıma aldım üstünden geçtim, yine düşmedim kediye birşey olmamıstı fiyak viyak ötüp kaçmıştı.. Kaç aksiliktir sürüyor..
Reklamlar
-
hava aydınlanınca gider bakarsın ama takma kafana, istiyerek yapmadın nede olsa. yinede kötü bi durum tabi, anlıyorum seni.
-
Bir tekme ile kolay kolay ölmez köpek merak etme. Öldü ise de çok üzücü ama yapacak birşey yok. Korunma güdüsü ile yapmışsın. Psikopatlar gibi üzerine sürmemişsin hayvanın. Sıkma canını
-
1,63 cm. 58 kg. için sağlam tekme atmışsın yazık olmuş hayvana
sokak hayvanlarını koruyalım , onları sahiplenelim sahiplendirelim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
köpekler bir tekmeyle ölmez sersem olabilir zaten ne kadar hızlı vurabileceksiniz motorun üstünde sert vursanız düşeceksiniz.
samet abi olcaktı orta sen bana nasıl saldırırsın dyerekten motoru sehpaya aldığı gibi eywah eywah
şaka yapıyorum saygılar..
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
vay ne tekme varmış ya sende de.inşallah ölmemiştir hayvan.sende de ne şans var bi günde mahallenin hayvanlarını katletmeye çalışmışsın.kedi köpek sırada ne var aman dikkat et daha ezme
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
Gittim olay yerine bu seferde köpek orda yok, ya birisi aldı öldü. yada köpek ölmedi canlandı gitti :D
-
Ölmez ölmez . dayak yiyince biraz dağılmıştır okadar .bacağı falan kırılsa üzülürdüm çok gariban oluyorlar ozaman . Ama suratı sağlamdır köpeklerin kendine gelince gitmiştir .
-
Gecenin bir yarısı tekel bayiine giderken bu olayı yaşaman, sonrasında kedinin üstünden geçmen kısacası bu kedi-kopek gibi sokak hayvanlarıyla basının sık sık belaya gırmesı senın de pek duzgun bır kullanıcı olmadıgını gosterır
-
06 Temmuz 2010, 11:03
-
06 Temmuz 2010, 15:37
Eğer hızlı giderken tekme attıysan boynunun kırılmasına sebep olmuşsundur.
Zaten scooter la gidiyormuşsun köpek nereni ıstırabilir ki ? Öyle motorun peşinde koşan köpekler ıstırmaz sadece havlar . Her hafta başıma geldiğinden biliyorum. Köpeğe yazık etmişsin :(
-
06 Temmuz 2010, 15:42
bence köpek rol yapmış pusuya yatmış yanına gidince sana gününü gösterecekti
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
06 Temmuz 2010, 15:47
-
06 Temmuz 2010, 15:53
huska adlı üyeden alıntı
senin motorda bi iş var arkadaş bu kadar kedi köpeği çektiğine göre var bunda bi hayır
güzelce köpükle yıka şu motoru belki uğursuzluk vardır üstünde
Su değmeyen yer kalmasın mümkünse
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
06 Temmuz 2010, 16:07
O tekmeden sonra köpek seni görünce ölü taklidi yapmıştır...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
06 Temmuz 2010, 16:25
Bende Pazar Gübü Kumbağda Benzer Bir Olay Yaşadım
Lunaparkın Oradan Geçiyorum Ve Üzerime Bir Anda Beyaz Birşey Zıpladı (Ayağma Çarptı) Aha Köpeğe Çarptım Diyodum Ki Lunaparkta Kaleciye 3 Gol At Malboroyu Kap Oyunundan Fileyi Delen Bir Arkadaşın Topuymuş (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
06 Temmuz 2010, 16:26
Yav deli oluyorum gece ve sabah saatlerinde köpekler havlayıp motorun üstüne doğru geliyor kaza yaptıracaklar adama, birde ısırsalar çift dikiş olacaz. ağız tadıyla bir gezinti yapamıyorum. hem ölmemiştir diye kendimi avutuyorum hemde öldürmek istiyorum bende şaşırdım vallahi, belediye bu sahipsiz köpekleri toplasa ya, resmen canımıza teşebbüs ediyorlar.
-
06 Temmuz 2010, 16:27
canı cehenneme ya... it gibi... hiç sevmiyorlar motorları... hele ki scooterleri... onun insan tarafından kontrol edilen bir araç oldugunun farkında değiller bence.. scooyuda bir hayvan sanıyor olabilirler.. ve kendı mahallelesinden uzaklastırmak istiyor?? hele senı kovalıyorsa sende korkup gaza yükleniyorsan gitgide hızlanarak seste artıyorsa, köpekte korkar korkunca da saldırır :D
-
07 Temmuz 2010, 01:26
bana köpek saldırsa bi tanede dönüste vururum
-
07 Temmuz 2010, 01:40
Bizim mahallede de var. Çok iri bir şey ortamı iyice mekan yapmış. Her geçişte saldırıyordu motorla. Bir gün fark ettim ki durunca o da duruyor. Sonra indim resmen konuştum sokağın ortasında köpekle, hatta tam kahvenin önünde. Hayvan da durdu sonra geri gitti. Tamma dedim alıştı tam motora bindim çalıştırdım sesi duyunca yine saldıracak gibi oldu. İnip kaskı çıkardım atacak gibi yaptım biraz da koştum, kaçacak yer aradı.
Ertesi gün yine saldırdı bu sefer o kadar sağlam bir tekme yerleştirdim ki benim ayağım acıdı motor botunun içinde. O günden beri yaya bile geçsem uzaklaşıyor benden.
Aslında tepkisi sana değil, bölgesinde kendinden daha çok güç gösterisinde bulunan (ses çıkaran) herşeye. Yavaş ve sessiz geçince elleşmiyorlar.
Bu arada hayvanları çok severim 3 tane köpeğim var, lütfen misilleme yapmayın, can bu sonuçta. Onu da geçtim motor çizilir düşersem.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)