Köpeği öldürdüm galiba :S
Reklamlar
-
08 Temmuz 2010, 07:29
Reklamlar
-
08 Temmuz 2010, 13:19
sametagir adlı üyeden alıntı
özcan sen çok yaşa emi..akşam akşam kopardın beni...Allah da seni güldürsün...
ya arkadaş neden anlamıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum..durup dururken köpeğe kim saldırıyor?
durup duruken saldıran köpek ısıran köpek düşüren köpek ,zarar gören motorcu acı çeken motorcu suçlu motorcu...
geçen de demiştim böyle köpeği koruyanları yarın bir it ısırırsa ve o da ite vurmaya kalkarsa ben de görürsem, itten yana çıkar gider ben de ısırırım....
böyle daha iyi olur sanırım...
))
Abi yok tabi ki, köpeğin teki ısırmaya çalışırsa, saldırmaya çalışırsa, dibine gidip dişlerini gösterip hırlarsa ederse o arkadaşa yardım etmek için elimden geleni yaparım, sonuçta kesinlikle insan hayatı daha önemli.
Ama o kadar çok, kimseye zararı olmayan, insanlardan korkan hayvanlara durup dururken işkence yapıldığını gördüm ki, eminim sen de görmüşsündür bunları.
Yoksa manyak mıyım ya niye köpekten yana olayım?
-
08 Temmuz 2010, 14:05
Tüm köpekler dengesiz ve saldırgandır diye genelleme yapamayız fakat, bu konuda birçok olumsuz örnek olması böyle davranma rislerinin herzaman olduğu anlamına gelir. İşte son örnek. 2,5 yaşındaki bebeğide tehtid olarak görüp saldırabiliyorlar, hemde bu örnekteki aşıları vs tam olan eğitimli ve sahipli bir köpek.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15258709.asp?gid=373
-
08 Temmuz 2010, 18:45
Aragorn78 adlı üyeden alıntı
Tüm köpekler dengesiz ve saldırgandır diye genelleme yapamayız fakat, bu konuda birçok olumsuz örnek olması böyle davranma rislerinin herzaman olduğu anlamına gelir. İşte son örnek. 2,5 yaşındaki bebeğide tehtid olarak görüp saldırabiliyorlar, hemde bu örnekteki aşıları vs tam olan eğitimli ve sahipli bir köpek.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15258709.asp?gid=373
görün bunu da öyle konuşalım.biz gördüğümüz her köpeğe saldıralım demiyoruz.
bize saldıran ısıran köpeklere cezasını verelimki başkalarının (2.5 yaşında masum bebekler mesela) canı yanmasın diyoruz.....
bilmem anlatabiliyormuyum acep?
hala köpeksavar filan deniyor.yararı yerine göre olur.tekrar yazacağım usanmadan...motorla mesela sahilde yada çarşı içinde yavaşça geziyorsunuz.sağda solda arabalar yayalar filan.birden bir ses ve arabanın önünden yada arkasından çıkmasıyla dişlerini bacaklarınızda hisstmeniz arası 2 saniye olan bir it...hadi düğmeye mi basıyorsunuz inip korkutuyormusunuz (ne ara durup inebilecekseniz?) torpil mi patlatıyorsunuz biber gazı mı sıkıyorsunuz yada can havliyle nereye denk gelirse Allah ne verdiyse tekmemi sallıyorsunuz karar sizin.....
-
09 Temmuz 2010, 00:24
en güzeli göz yasardıcı sprey alıcaksın geldimim baba sıkıcan gözüne halamı havlıyo saldırıyo gözünün içine bütün spreyi bosalcaksın sonrada beynine beynine tekme atcaksın ama kendine gelmedende kaçacaksın :D (yanlıs anlasılmasın zararlı köpekler için bazı zararlı insanlar içinde olabilir)
-
16 Temmuz 2010, 15:39
sametagir adlı üyeden alıntı
özcan sen çok yaşa emi..akşam akşam kopardın beni...Allah da seni güldürsün...
......
Amin
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
16 Temmuz 2010, 15:54
Köpek saldırgansa Saldırı amaçlı geliyorsa üstüne şayet yapacak bişey yok. Ezecen gitsin senin canından kıymetli değil tabiki.
Yolver gitsin .
-
16 Temmuz 2010, 17:53
Abicim köpek dövülerek hırçınca yetiştirilmişse tabi kötü olaylarla karşılaşılır. Her insandan iyilik gören bir köpeğin insanlara saldıracağını düşünmüyorum ben.
-
17 Temmuz 2010, 15:36
o da bi can.. köpek diyip biblo gibi kırmanın anlamı yok.. köpekler candır..
[COLOR="Gray"]DogBoys AirBrush[/COLOR]
-
bende her gün bir kümesin yanından geçiyorum bi tane it var bana kafayı taktı . 4-5 keredir seslemedim ama gecen gün yetti artık.o gün de şans eseri arabayla gidiyordum.durdum arka koltuktan havalıyı aldığım gibi kıçından pat :D artık gelemiyor walla :D
-
Bazı arkadasların dediği tekme ile ölecek ayvan değil.Duyduğum kadarıyla adam taksi ile yolda yatan köpeğin kafasının üzerinden geçiyor ve köpeğin burnundan gözlerine kadarı eziliyor ve ölmüş vaziyette yolda yarım saat yatıyor bir müddet geçtikten sonra baksınlar ki köpek ayaklanıyor sanırım bir süre yaşamış ve ölmüş.Ben bunu duydum senin olay pek bir şey değil bunun yanında
-
-
Motora bir köpek saldırdığında hızlanıp kaçmayın arkadaşlar ani bir frenle durun. Hemen kaçıyorlar defalarca başıma geldi hem şehir içinde hem şehir dışında, ne zaman dursam hemen kaçtılar. Böyle bir tepki beklemiyorlar çünkü. Lütfen deneyin Vurmaya falan gerek yok... Yazıktır onların da canı var.
Aptallık En Büyük Günahtır !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)