bende 16 yasındayım bu yasıma kadar av köpeginden sokak köpegine kangalına kadar en az 15 tane köpek besledim cok severim ama bana saldıranıda affetmem:D
bende 16 yasındayım bu yasıma kadar av köpeginden sokak köpegine kangalına kadar en az 15 tane köpek besledim cok severim ama bana saldıranıda affetmem:D
arabamın sağ kapılarını bütün eşik bantlarını söktü üstüne de sağ tarafını çizdi araba komple boyandı. nerde görsem tekmeyi basarım arabayla da görürsem tamponu...
havyan sever nidalarını duyuyor gibiyim. 4 köpeğim var ...
insana zarar veren ne varsa bu dünyada ölümle tanışır..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
abi öldüyse ölecegi varmıstır bi tekmeyle köpek mi ölür.bide motorda vuruosun tekme vuracagın ne kadar olcak ki
hacı sen sokakta ne kadar kedi köpek warsa öldürmüşün ya la resmen katliam şimdi PETA gelipte çıplak protesto yapmakta haksız mı yanii soyunmasınlar mı soruyorum....
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
arkadaşlar köpek size değil motosiklete saldırıyor hareketli birşey görünce birde hızlı iseniz sizinle yarışıyor siz hızlandıkça o daha çok öfkelenir ben afyonluyum burada da köpekler oluyor köpeği uzaktan görüyorum yavaşlıyorum hızım 40 ise 20 ye indiriyorum yanında yavaş bi şekilde korkutmadan korna çalmadan geçiyorum şükür bi şey olmadı daha
cihan efe kardeşim senin durumuna bakılınca büyük bi ihtimal ölmemiştir çünkü arabayla çarpmıştık bişey olmadı olan arabaya oldu köpek kaçtı gitti :D
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
http://haber.mynet.com/detay/yasam/i...-vahset/520697
senin vaka bu olmasın
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
üzücü bi durum benim de basımav gelmişti benzer bi durum,, geri dönüp bakmıstım. ama hayvan ortalıkta yoktu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Köpekten korkmam ama size olduğu gibi aniden önüme çıkarsa ciddi tırsarım hatta yatırırım bile belki motoru.Burada üzerinde durulması gereken kelime aniden . Hiçbir zaman aniden birşeyle karşılaşmamak için ;
Eğitim şart ;)
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Korkma ölmemiştir. Ben 60 la giderken, saldırmak için koşan bir köpeğin üzerine sürüp postallarımla tam kafasına bütün gücümle taban vurmuştum.Köpek biraz sendeledi o kadar.
Vurduğun köpeğin bir rahatsızlığı yoksa bunu da atlatır. Belki bir daha saldırmadan önce bu kadar cesaretli olamaz.
Hayvan düşmanı değiliz ama kendimizi korumaktan vazgeçecek halimiz de yok.
köpek size doğru gelirken yavaşlayın, yaklaştığında gaza yüklenin hayvanı counterplay'de bırakın. Diğer bir deyişle köpeği oyundan düşürün. Hayvanlara zarar vermenize gerek yok kurtulmak için.
oluyor böyle şeyler. Köpeklerin motora karşı biz zaafı var. komşunun köpeği de ben motorla yola çıkarken peşimden yola atlamıştı ve hayvana araba çarptı. Kurtarmaya çalıştılar ama öldü. üzülmüştüm ama yapacak bir şey yok
bak ama diğer konuya göre benim kafadan olan daha çok kişi var..
aniden çıkan ite yapılabilecek en iyi şeyi yapmış..düşmeden kendini kurtarmasıda ayrı bir tebrik konusu...
yanlız şunu belirteyim..ben gördüğü her köpeğe saldıran bi cani adam değilim.sadece bana veya eşime çocuğuma saldıran köpeği affetmem...affedecek birini de tanımıyorum....
tamam samet abi burdada siz haklısınız
şaka anlamında söylemiştim yanlış anlamadın umarım
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
yok be neden yanlış anlayayım...hatta adımı hatırlayan birinin konuyla bağdaştırması hoşuma bile gitti...
acı veren ve ya aşağılayıcı olmadıkça şakayı severim en alasınıda yaparım
Yanımda durup dururken köpeğe saldıran birini görürsem, kendimi kolay kolay tutabileceğimi sanmıyorum
geçmiş olsun birader.Akacak kan damarda durmaz hersey olacağını buluyor sonucta
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Serçenin biri bir bahar günü uçuyormuş.
Bir anda farketmiş ki karşıdan
Motorsikletli bir adam geliyo.
Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni
yapmışlar… ama
nafile….
Serçe ‘çotaaank’ diye kaska çarpıp düşmüş..
motorcu
koşmuş
serçenin yanına.
Serçe baygın yatıyo.. kıyamamış, bırakamamış yolda; almış
getirmiş eve.
Eskiden kalma bi de kafesi var evde.. baygın serçeyi kafesin
içine güzelce
yerleştirmiş..
yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı
yatmış….
Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamıs..
Daha tam seçemiyo ortalığı.. hafif bulanıklık var yani…
Bi bakmış ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde…
Birden dank etmiş vaziyet:
hassktr lan motorcuyu öldürmüşüz …!
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bir tekmeyle köpek ölürmü o nasıl tekme vurdun ki
özcan sen çok yaşa emi..akşam akşam kopardın beni...Allah da seni güldürsün...
ya arkadaş neden anlamıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum..durup dururken köpeğe kim saldırıyor?
durup duruken saldıran köpek ısıran köpek düşüren köpek ,zarar gören motorcu acı çeken motorcu suçlu motorcu...
geçen de demiştim böyle köpeği koruyanları yarın bir it ısırırsa ve o da ite vurmaya kalkarsa ben de görürsem, itten yana çıkar gider ben de ısırırım....
böyle daha iyi olur sanırım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)