kasko hakkında bılgı ıstıyorum
Reklamlar
-
Arkadaslar hyosung 2010 model aldım kasko yaptıracagım 650 tl dıyorlar ama ben bır yere sordum 1.900 fıyat cıkardı. genel pıyasayı 650tlmıs. nerde ucuza guvenılır kasko yaptırabılırım motoruma acaba saygılar ınternet msn veya tel olarak verırsenız sevınırım.
Reklamlar
-
Motorun hayırlı olsun...
1900 TL çıkarttıysa iyi..
2008 yılında 2250 fiyat vermişlerdi bana.
Motorum 2006 model deauville idi.
Yalnız 650 TL'lik dediğin 1650 olmasın sakın?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
banada 509tl fiyat cıkardılar yapıkredi sigortada :D
motorun degerini 6.000tl olarak gösterdik.
-
motorun degerı 7900tl ıste tahmını kac cıkar? lutfen yardım
-
2006 mt-03 ilk yıl 1300 , ikinci yıl ise hasarsızlık indirimi ve motor koruma demiri indirimi ile beraber 815 tl ödedim. kaza ve çalınmada sıfır muafiyet , 10000 tl teminat. Ergo sigorta.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
2006 mt-03 ilk yıl 1300 , ikinci yıl ise hasarsızlık indirimi ve motor koruma demiri indirimi ile beraber 815 tl ödedim. kaza ve çalınmada sıfır muafiyet , 10000 tl teminat. Ergo sigorta.
Kapalı garaj koşulu var mı? Ucuz sigortalarda genelde istiyorlar....
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Anadolu sigorta yı tavsiye ederim, kasko yaptırırken motorun üzerindeki aksesuarları da belirtip kasko yaptırabiliyorsun.
-
650 nereden bulduysan hiç düşünme hemen yaptır .
Şu anda türkiyede çoğu sigorta şirketleri motosikletlere kasko yapmıyorlar .
Ergo sigorta ve Anadolu sigorta var .
2010 model KAnuni ST için Ergo senden tahmini 1.700 lira KAsko çıkartacaktır .
Anadolu sigortayı önenirim . Zaten başka da yapan yok benim bildiğim .
Çalınma olduğu zaman %20 muafiyet uyguluyor yani %20 Bedeli kesiyor .
ANadolu sigorta sana 700 tl ye kasko yapacaktır.
Bu arada ekleyeyim öyle kapalı garaj şartı park ederken kilit zincirleme şartı Anadolu sigorta da yok .
-
draggy adlı üyeden alıntı
Kapalı garaj koşulu var mı? Ucuz sigortalarda genelde istiyorlar....
hayır kapalı garaj ve kilit koşulu da yok.
-
06 Temmuz 2010, 15:22
benim 08 cbr 125'e 580lira demişti Anadolu sigorta
-
06 Temmuz 2010, 15:34
Süper Moderatör
0 212 283 56 67
Aysen hanım.
Olcay verdi telefonu diyin gerçekten yaptırmak isteyenler mutlaka arasın, tavsiyemdir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
06 Temmuz 2010, 16:14
Eyong adlı üyeden alıntı
0 212 283 56 67
Aysen hanım.
Olcay verdi telefonu diyin gerçekten yaptırmak isteyenler mutlaka arasın, tavsiyemdir.
Hangi Olcay derse?
Soy isim verme gereği varmı
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
06 Temmuz 2010, 17:28
Süper Moderatör
Olcay Avşar dersiniz.
ama biliyor haber verdim zaten, daha öncede 5-10 hyocuya yaptırtmıştım kasko
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
08 Temmuz 2010, 03:40
Eyong adlı üyeden alıntı
Olcay Avşar dersiniz.
ama biliyor haber verdim zaten, daha öncede 5-10 hyocuya yaptırtmıştım kasko
tesekkurler tahmını kaca yapmıslardı hyolara fıyat olarak
-
08 Temmuz 2010, 03:50
Acil112 adlı üyeden alıntı
Anadolu sigorta yı tavsiye ederim, kasko yaptırırken motorun üzerindeki aksesuarları da belirtip kasko yaptırabiliyorsun.
Anadolu sigortadan bugün zorunlu trafik sigortasını yaptırırken kadın anlatıyordu birşeyler..Pek dinleyemedim açıkçası acelem vardı ama kaza değilde çalınmaya, yangına karşı yeni geliştirdikleri bir sigortadan söz ediyordu..
Primi de oldukça düşüktü..
Tekrar gidip bir sorsam mı acep?
-
08 Temmuz 2010, 13:10
Osbourne adlı üyeden alıntı
Anadolu sigortadan bugün zorunlu trafik sigortasını yaptırırken kadın anlatıyordu birşeyler..Pek dinleyemedim açıkçası acelem vardı ama kaza değilde çalınmaya, yangına karşı yeni geliştirdikleri bir sigortadan söz ediyordu..
Primi de oldukça düşüktü..
Tekrar gidip bir sorsam mı acep?
zahmet olmazsa acıkcası cok ıyı olur forumdakılerın yararına olur acıkcası. cunku kasko hakkında kımsenın bılgısı yok veya cok pahalı oldugunu dusunuyor herkes aslında oylede.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)