Merhabalar;
Scooter ile baslayan deneyimim vitesli motorla devam etti. mondial 125KV modelini kullandıktan sonra vitesli motora heves ettim. Araba kullandıgımdan dolayı öğrenmek ve alısmak pek uzun sürmedi, mahalledeki abinin yamaha ybr 125 modelini kullandım 10 gün. ve vitesli motorada alıstım bir zorluk cekmedim.
ailemi ikna ettim ve ehliyetim elime geçtiği andan itibaren kawasaki ZxR 250 (ninja) almayı planlıyorum. Bu motoru almamın sebepleri arasında, ybr gibi vitesli motorların bana göre hiç bir fonksiyonu yok ve sadece ulasım olarak görüyorum. ama kawasaki nin kendine has bir karizması, sesi ve ismi var.
Kawasaki ninja modelini almazsam eğer alternatif olarakta honda cbr125 de olabilir. Fakat honda cbr125 aragaz sesi kawasaki kadar havalı olabilir mi acaba.
Maddiyat olarak bir sorun görmüyorum kendim kazandıgım için ise ailemde izin verdi fakat bu motoru yakından çok görmedigim ve üstüne binmedigim için acaba boyum yetermi ve kullanabilirmiyim diye düşünüyorum. Boyum 1,63 Kilom 58 minyon tipli biriyim. Sizce bu motoru idare edebilirmiyim. Ben bu motoru alıp 50km/s hız üzerine cıkmam sadece motoru almak istiyorum havasını istiyorum o kadar.