Tarih : 08 Ocak 2011
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
Benim uzun zamandır düşlediğim ama fırsatını ve desteğini bulamadığım birşeye adım atıyorsunuz sevgili arkadaşlar. Avrupadakiler gibi choppercıların bira patates tavuk vs yiyebileceği bir mekan olabilsin zira. Neonlarla yanıp sönsün logosu. İsmide CruiserBros olsun logosunu ben çizip tasarlarım. İnzell de bilgisayar ortamında halledebilir
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
çarşamba avrupa yakasındayım perşembe yerimdeyim uygundur yinede bir tel daha garanti olur. www.dogalgazci.net den bakarsın görüşürüz kısmetse
valla cumartesi günü. omm motor sürüsüne katıldım. 100 tane motor. enduro cros chopeer. ne ararsanız vardi. kavacıkta toplanıldı. onbucuk ta şileye gidildi. şile iskelede restaurantta yemek yenildi içildi. geri dönüş yapıldı. oyle mekan acmak işletmek kolay işler degil. insanlar zora gelince. teker patladı. yan yattı camura battı hikayesi baslar. önce ayak üstü degilde soyle geniş bir yerde katılımcıları bir toplamak lazım. bi tanışmak lazım. sahil uygundur. herkes gelebilenler gelir bi tanısılır. konusulur. vs vs . sahilde bi cafede oturur sohbet muhabbet edilir. konu konuyu acar zaten. arkadasların dedigi gibi bostancı sahil. en güzel secim yeri dir bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
alın size yeni bir fikir. katılımcı degerine göre degişken olmasıyla birlikte. bir halı saha kiralayalım cafesi zaten var. hem mac ta yaparız.
yaklaşık 3 aydır yoktum nolmuş yahu kim kurmuş ne kurmuş nerde kurmuş havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum geziler için,garibim macit haftada bi görüyo asfaltı
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
zamanla hepsi olacaktır katılacak arkadaşların sayısına göre yer ayarlarız ama hemen ilk toplantıda sohbeten konulardan maça zaman ayıramayız ileride maç,yüzme vs yapılabilir ama bir karar verildi şu an için benim orada toplanacagız korkma ayakta bırakmayız kimseyi başka yerde rahat rahat konuşamayız çayımız bol semaverimiz bile var yanınada birşeyler koyarız toplantımız yapar yeni kararlar alabiliriz
toplanma mı var bir yerde müsait olursam gelirim nerde ne zaman tam belli mi herşey
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
iyi geceler haber bekleriz
Tarih : 08 Ocak 2011
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
Zamanım olursa muhakkak aranızda olmak isterim bende. Yaza doğru kesin ama şimdilik çok çalışmam lazım çoooook...
yine de tanışma toplantılarına gel istersen zamanın olursa
Herkes elinden geldiğince katılımda bulunursa çok güzel olur...
bende gelmeyı cok ısterım ancak haftasonum bu aralar dolu ancak ılerleyen zamanda aranızda olmayı ısterım
şimdi cumartesi günü silivriden arkadaşlarımızla beraber gelecek olsak köprüyü geçmek için kgs olayına 50lira mı verecez yani.çok saçma oldu bu sistem yaa.en az 50liralık yükleme yapılabiliyormus.yeme içme git kgs ye ver.50de makina benzin koysak gitti 100 kağıtoff offf.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)