Değişiklik:
Tarih : 08 Ocak 2010
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
bana uyar..
1.pause
2.garberbuena
3.inzell
Kendi işimi yaptığım için, çalışıyorum şu saatte gelemem gibi bir engelim yok. Siz belirleyin ben uyarım.
www.motorumla.net
kara ambar bi yerin ismi ama nerede olduğnu bilmiyorum ama .. hem de yeleğin arkasına sığmaz sanırım :D
...GÜNCEL...
1.GV650i (kendi işyerinde katılır heralde )
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
13-14 kişi ilgilendiğini söylemişti umarım toplantıya da o şekilde katılım olur
Evet aslına bakılırsa birebir listeye kendileri eklemedi ama ben ilgilenen listeyi açıkladığımda kimse itiraz etmemiş hatta desteklemişti... Umarım katılım mümkün olduğunca çok olur...
Gerçi tanışma gibi olacak ama tanışma anlamında güzel bir adım olacak, kim ne kadar ciddiymiş görmüş olacağız
ben çok ciddiym :D bugün sahibinden.com da baktım bi uygun bi yer var mı diye de yok bulamadım :D
haftasonu büyük ihtimalle ankarada olacağım, buluşmalara pek sık gelebileceğimi zannetmiyorum, ama dediğim gibi lojistik konusunda araç desteği verebilirim. Yer konusunda ise göz önünde bir yer olmasındansa gözlerden uzak bir yer olması daha iyi olur diye düşünüyorum, isim Türkçe olursa daha sıcak olabilir
Toplanma konusunu tamami ile hava şartları belirleyecektir. Bu nedenle günü gelene kadar kesin konuşmak istemem kendi adıma Lakin hava bugün bile fena halde üşütüyordu
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Arkadaşlar bu bir tanışma görüşmesi. Motosiklet ile katılım zorunluluğu yok!
Malum kış şartları ne getirir bilinmez...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
İçerenköy yani bostancı köprüsü ve yukarısı hem gözlerden biraz uzak hem ekonomik gibi duruyor ayrıca ulaşım olarak çok kolay!... Çalışmalar sürüyor, o mekan bulunacak
kendimizi motorsuz düşünemiyoruz ki Doğru birde 4 tekerlekliler vardı dimi ulaşım amaçlı kullanılan...
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
...GÜNCEL...
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i (kendi işyerinde katılır heralde )
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)