Anadolu yakasında Bostancı-Tuzla arası sahil yolunda her mekan olabilir. Doğu kısımları kira açısından daha makuldür diye tahmin ediyorum.
www.motorumla.net
bi tarafı cafe-bar olarak işletilebilir bi alan olması lazım ayrıca önünde motorlar için bi alan da gerekli..
Açılış işlemleri evrak işleri falan biraz sıkıntılı olacaktır. Gerekli olacak araç gereç, bakım malzemelerinin büyük bir kısmı benden olsun...
Destek olacak arkadaşlardan haber bekleriz, 1-2 hafta içinde bir buluşma ayarlayalım GV650i de bize katılıp görüşlerini bildirirse ne yapmak, nasıl yapmak gerektiği konuda ciddi bir görüşme yapmak isterim.
Haberleşme sistemi ve web alanındaki desteği de ben sağlayabilirim.
www.motorumla.net
Bu gün çok güzel adımlar atıldığı konusunda kesinlikle eminim.
Her ne kadar yaw daha kimse birbirini tanımıyor gibi bir durum olsada, GV650i bunu yapmakta kararlı gibi duruyor. Bende ona sonuna kadar destek olma konusunda kesinlikle çok ciddiyim, umarım amaca çabuk ulaşırız...
bakın işte gurup çalışması başladı bile inzell arkadaşım haberleşmeyi ve web işlerini üstlendi bile bu ay içerisinde bir araya gelip tanışıp daha gerçekci kararlar alıp düşüncemizi gerçekleştirebiliriz gibi arkadaşlar iletişim bilgilerini buraya yazsınlar inzell arkadaşımda haberleşmeyi saglar toplanırız
Aykut Kutucu- aykutucu@hotmail.com - 0531 381 64 45
benim aklıma üstlenebilceğim birşey gelmedi ama ne gerekirse ben de yapmaya hazırım
İşimiz ciddileşsin bir adımız olsun, hemen host+domain alıp güzel bir site de hazırlarım. Bunlar kolay işler, yeterki somut adımlarımız olsun.
Dilerseniz bilgilerinizi özel mesajla da iletebilirsiniz. Ayrıca semt bilgisini de belirtebiliriz.
www.motorumla.net
O zaman şöyle bir adım atalım;
Tarih: 9 Ocak 2010 Saat: 13,00
Yer: Maltepe Sahil (Mekan konusunda ise ortak bir buluşma noktası bulur oradan uygun bir yere gireriz)
Uygun mudur?
(motosiklet ile katılım şart olmasın hava mualefeti ne olur bilemiyoruz, hem daha çok katılım olur diye tahmin ediyorum)
bana da uyar ben maltepedeyim .. ve motorla katılma şart olmasın şu an motorum yok benim :D
1. pause
2. inzell
3. garberbuena
8 ocak daha uygun benim için 9 unda bir hastahane işim var benim yerim bostancı köprüsüne yakın iş yerimde toplanabiliriz gündüzde olabilir akşamda katılacak arkadaşlar için saat kaçta uygunsa haberleşiriz adrsim www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)