motor tamiri için alet edevat envanteri anlamında lift? anahtarlar sepesyal aletler
Bu garaj nerdeki..Bi iki toplantıda daha duymuştum ama regal kullnıcısı olarak gitmek bi türlü kısmet olmadı :(
Kabaca bostancı oto sanayinin arkasında Green park hotelin karşı sokağı.
Toplanma zamanı denk gelirse gitmek isterim bi gün...
Bekleriz tabiki.
karşıya geçtimmi hatun ensemden düşmüyorki.
bu cumartesi napar eder kaçarım dedim
yemedi, kaçamadım.
garaja uğrayıp bir çay içeceğim kısa zaman içinde işallah
What goes around, Comes back arround...
Ahh ahh şu motoruma bende artık sahip olsamda gelip abilerimi ziyaret etsem ama malum okul var çalışıp motor alıcak parayıda denkleştiremiyoruz mecbur yazın haftanın 7 günü çalışıp para biriktirmekte
Eski diye birşey yoktur , taa ki yenisi gelene kadar
Bekleyin beni garaj tayfası geliyorum. Vamos Bien
Motosikletli Kaplumbağa...
selam biz iki motorcu olarak sizinle en kısa zamanda tanışmak ve bir çayınızı içmek isteriz.
cumartesi ya da pazar günü toplantınız ve ya buluşmanız gündeme gelirse orada bulunmaktan mutluluk duyarız.
saygı ve sevgilerimle.
Gelin tabi gönül dostları
pm den gönderiyom face linkini, dahil olursunuz.
Ne zaman ne yapılacağını ordan belirliyoruz.
Aslında ordanda pek bi halt belirlediğimiz söylenemez.
Kafasına esen gidiyor. Sonra bir bakıyorsun herkesin kafasına esmiş.
Sonra akşam 5te malak gibi şileye gitme kararı veriyorsunuz.
Şile'de 10 dk fener manzarasını izledikten sonra, açlıktan harap ve bitap düşmüş bünyeye, şilede balık ekmek ısmarlamak yerine, otobana vurup gözleme yiyorsunuz.
Ve boş arazilere düşen yıldırımlar eşiliğinde evinize dönüyorsunuz.
Sonra "la bide sıtarbaksmı yapsak" deyip, yorgun düşen bedene işkence etmekten kaçınmıyorsunuz.
Bekleriz
Motosikletli Kaplumbağa...
Korkutmasana ulen millet şevkle gelecez diyor sen şimşek yıldırım diyosun açlık diyosun
Gelin kardeşim ortam çok güzel yok öyle şeyler sobada demlenmiş çaylar kurabiyeler çiğköfteler var garajda mesela gittiğinizde görürsünüz
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Dün gene Silivri sahildeyim. Son paramla hemide Çektim çapırların arasına benim Çıplağı Bir bakış attım
Sonra benim yüzümden diğer gelenler başka yere koydular. Tanısalarda nefret ediyorlar. İçlerinde sorsan hepsi asi ama benim gibi atraksiyona girebileni yok
Birgün yolumu kesecekler sonunda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)