Yolu biliyorsanız peşinize takılsam iyi olur.
beyler motorunda yer olan var mı :D 70evler köprüsünde beklerim sizi :D
tamamdır 5buçukta orda olurum ben de
ok ama nereye gidicemizi biliyomuz peki bostancı deyip duruyolar ama hayırlısı..
haritayı yazdırıyım mı :D
kimse kalmamış sanki. yarın sap gibi kalmıyalım bostancıda
sen ben yeteriz abi :D
Evet ben pendikte oturuyorum ama işlerim var kadıköyden geçicem bostancıya...
Tarih : 08 Ocak 2011
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz
bostancının neresinde bulusucagımızı hala söyleyen yok
Meyto GV650i Mekanında bulaşacağız.
Tıkla burayı orada haritadan bak kardeşşşş, olmadı ara telefonu oradaki GV650 çıkacak zaten.
www.dogalgazci.net
arkadaşlar ben mekanımdayım yeri bulamıyan hemen arasın 0536 6592709- 0216 5737137
http://www.dogalgazci.net/
çok kolay tarifi şöyle e 5 ten bostancı köprüsünden oto sanayi yönüne çıkıp içerenköy k.bakkaölköy tabelasını takip ediyorsunuz köprüden 1 km sonra içerenköy caminin oraya geleceksiniz ordan camiyi tam arkanıza alınca k.bakkalköy yolu yani karslı ahmet caddesinin başındasınız 50 mt re ileride kavşak ışıkları var ışıkları geçince sagdan 2.sokaga giriyorsunuz orası 1.aydınlık sok. düz devam edip 500 mt ileride sagda tek doğalgazcı benim tabelada ısıtaş yazar zaten motoru görürüsünüz gv650 bekliyorum süprimizde var
kendi adıma ben geliyorum. aslında daha erken de gelebilirdim ama orayı bilmeyen ve benimle gelecek arkadaslar var. onları beklicem mecbur hehe aydınlık sokakta senlik var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
inzelel nasıl ulasırız acaba.
yine kimse yok :/ inzell numarasını vermişti birisine ama..
17,30kartal köprüsü demişti.. bakalım geliceklermi.
Misafir vardı bakamadım buraya, isterseniz biraz daha erken buluşabiliriz. (17.00'da Kartal Köprüsünde) Telefonumu da vereyim özelden.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)