nerdesiniz yahu yattınızmı
Cumartesi arabayla orada olucam sanırım ... 2 aydır yerinden oynamadı. Biraz hareket olur onada motoru kıskanıp duruyordu aylardır...
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
teşşekürler çocuklar sağolun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------
yapma be üstat arabaya başka zaman hareket bulursun.hem araban motoru kıskanıp duruyormuş.sen geldiğinde ordada motorlar olacak onları görünce hepten çılgına dönüp arıza yaparsa karışmayız bak ona göre
Günaydın Beyler,
günaydın ..
biraz geç oldu ama tünaydın başka kimler geliyor bekliyoruz arkadaşlar
Evet güncelleyelim:
Tarih : 08 Ocak 2011
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz
ya ben otobüsle gelicm nasıl gelicm onu da bilmiyorum.. nerden hangi otobüse biniym? fsm hastanesinin orda insem yürüyerek yakın mı??
acayüp abi arabada boş yer varmı
Hyosung ve s&t kanuni arasındaki farklar ıcın:farao: tıkla http://img441.imageshack.us/img441/2789/88496e0a04f846249c1a790.jpg
yarın akşam 18:15 te bi arkadaşımın nikahı var,ona gitmem lazım,artık ordan çıkıp gelirim,yoldan ararım bostancı köprüsünden tarif için.
bostancı köprüsünün altında inebilirsin ordan yürünebilirde ama minübüslede gelinebilir veya arasın alırız nerden gelecegini yazmamışın bazı otobüslerde burdan geçiyor http://harita.iett.gov.tr/ den hangi otobüsler geçiyor bakabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------
biz en az 23 e kadar burada oluruz bekleriz.
Bu arada mecidiyeköy tarafından gelecek varmı varsa yazsın görüşelim
maltepeden gelcm ben zümrütevlerden..bulurum ama tamam sorun değil ya
selam gencler.. bostancı da gv650 nin orda mı bulusucaz bi deyin bakalım.
Evet güncelleyelim:
Tarih : 08 Ocak 2011
Saat : 18,00
Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )
Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!
1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz
kartal köprüsünden gidicem. güzergahım cevizli köprüsü. 70 evler. maltepe. küçükyalı. bostancı köprüsü. pause sen konustuysan gv650 nin ordamı buluscaz. ben aramadım. bi yaz bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)