ıvıt calısıyorum ama sen bana nıspet yapıyosun nedıyım ıyı gezmeler
ıvıt calısıyorum ama sen bana nıspet yapıyosun nedıyım ıyı gezmeler
Valla bir an arkadaşın dilini bizim kdz ereğli diline benzettim o yüzden çeviride fazla zorlanmadım.Bizim ordada köylüler aynen böyle konuşur.Örnek vereyim:öyle diyorlar cümlesini bizim orda aynen şöyle derler:Öyle deyolla.
MELSEF SEN KEYIF CATARKEN BEN CALISIYORUM:( AMA EN AZINDAN DUNYAYA YENI YENI BEBİŞILER GETIRIYORUZ OHHH BIDE TATILE CIKICAKSIN OHH VALA)
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Amet Aga,iyi diyon da bizim burda kızanlar çekiyo kafayı,biniyor Mator'a darzan gibi.sonra dalıyor bağa baçeya,
"önüme öküz çıktı "deyor utanmadın
öküzün ne günahı var?, Öküz biniyor mu serfoşken matora?
Geçen biri dediy ki" gözüme sinek kaçmasın "deye kask takıyom.
Te be gözüne gaçan sinek sana mevlamın bi lütfudur; o boş kafaya bi beyin giriyor bu vesileylen.
CNM BENIM ALLAH KOLAYLIK VERSIN VALLA IKIMIZE WANTODA YATSIN
SENIN YOLUNDA UZASKMIS COK KIYAMAM
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Ben ıs yerınde msn kulalanamıyorum ozel hastanede calısmama ragmen pıntıler) eve gıdınce acarım okıs
he bizim oğlan öledir orelerde amme marmarasın sıceğinde bi kasktır tutturagomuşlar sıcak etrafı cıvdırıpduru kaskı taksen bi türlü takmesen başke türlü. insan eripduru sıcakte kaskıde taktınmı kafeye mınalıysın.. höle efil efil gezivsek fenamı .. amme janderme yolları kesipduru
geçen isiyin emmi çolak ibram beraber finakete doru gidip duruymuş , janderme durduragomuş bunları.
kasg yok ceza kesivrecez size demiş .. çolak ibram etmeyin yapmeyin diye yalvarıvsada fayde etmemiş .. cezayı yiyegomuşlar. napıvram yavrum akıllanagosunlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
Bu arada ne zaman ege şivesi duysam aklıma Rahmetli Özay GÖNLÜM gelir .. bu fırsatla kendisini rahmetle anıyorum .. Mekanı cennet olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)