Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lütfen bi bakın

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok ama olacak
    Arkadaşlar ben motora yeni başlıyacağım için biraz tedirginim yaşım 15 1 sene sonra ehliyet alacam ehliyet alana kadar pratik yapabileceğim kolay sürüşlü bi motor almak istiyorum kullanışı kolay olan en fazla 150cc pek gösterişli ve pahalı olmasa iyi olur mobilet almayı düşünüyorum ama sizinde bir fikirlerinizi ve yorumlarınızı duymak istediğimden bu topic i açtım lütfen yarıdm edin yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    bu kaçıncı konu hocam ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bu arkadaşlar hiçmi takip etmez bu siteyi, hiçmi okumaz..

desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    arkadaşlar millet anasını babasını dinlemezken bu arkadaşın bizden gelecek fikirleri bile önemseyecek olması bence kötü bir şey değil. nihayetinde bu bize sorduğuna göre bizde okuduğumuza göre olası kötü bir durumda bize bile vebal düşebilir diye düşünüyorum. o açıdan abilik yapıp yine de yardımcı olmak lazım.

kral.akrep kardeşim önce sen sabret ehliyetini al daha sonra pratiğini de yaparsın. pratik yapıyorum diye ehliyetsiz binerken bir sakatlık çımasın. bu motor işinin büyük bir tutku olduğunu biz de biliyoruz ama onun gerçek zevkini alabilmek içinde bazı koşıllar var tabi. biraz daha sabret bakalım
    "cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...

Motosikleti
    RaMiZ 100 karacay&Mondi Macit 150
    Alıntı desert3737 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar millet anasını babasını dinlemezken bu arkadaşın bizden gelecek fikirleri bile önemseyecek olması bence kötü bir şey değil. nihayetinde bu bize sorduğuna göre bizde okuduğumuza göre olası kötü bir durumda bize bile vebal düşebilir diye düşünüyorum. o açıdan abilik yapıp yine de yardımcı olmak lazım.

kral.akrep kardeşim önce sen sabret ehliyetini al daha sonra pratiğini de yaparsın. pratik yapıyorum diye ehliyetsiz binerken bir sakatlık çımasın. bu motor işinin büyük bir tutku olduğunu biz de biliyoruz ama onun gerçek zevkini alabilmek içinde bazı koşıllar var tabi. biraz daha sabret bakalım
    katılıyorum ehliyetsizlik 600 ruhsattan 275 vs gider yazık olur basına birsey gelse hakını arayamazsın sabret
    [COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    yok ama olacak
    arkadaşlar sizin dediklerinizi okuyorum ama unutuyorum benim unutkanlığım faazla yineden beni düşündüğünüz için teşekkürler

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ayrıca yaşın 15, 1 sene sonra ehliyet alamazsın, 2 sene sonra alırsın. a2 için 17 yaş gerek.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    yok ama olacak
    a1 ehliyet için di ozaman galiba a1 ehliyet 16 yaşını doldurunca

Apachee62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kral.akrep. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben motora yeni başlıyacağım için biraz tedirginim yaşım 15 1 sene sonra ehliyet alacam ehliyet alana kadar pratik yapabileceğim kolay sürüşlü bi motor almak istiyorum kullanışı kolay olan en fazla 150cc pek gösterişli ve pahalı olmasa iyi olur mobilet almayı düşünüyorum ama sizinde bir fikirlerinizi ve yorumlarınızı duymak istediğimden bu topic i açtım lütfen yarıdm edin yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim
    ehliyeti kaç yaşında alcan ?

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    eğitim şart.......................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    250cc lik chooper
    Alıntı kral.akrep. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. daha ehliyeti nasil alacagini bilmiyorsun
    2. Bu kadar cok konu acip daha ne alacagini bilmiyorsun
    3. Konu basliklarin bile degismezken gelecek yorumlarin degismesini nasil bekliyorsun?

Kisacasi 2 sene daha parani biriktir ondan sonra ehliyetini al sonra motorunu alirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)