Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cırcır egzos acil bakarmısınız cvp !!! [ moped]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MOPED
    ARKADASLAR PEJO105 COBRAM VAR ONCEDEN USTUNDE TURBO EGZOS TAKILI 90 YAPARKEN BUGUN CIRCIR EGZOS ALDIM TEK KİŞİ 60 YAPMIOR SORUN NEDIR ACABA

çırçır egsozun kapağını çıkart icindeki botuyu 10cm boyunda kes ve ağzını avşe yap sorun çozulsun

Bİ ARKADASIM BANA BUNLARI SOYLEMISTI DOGRUMUDUR AMA DEDİGİNDE TAM ANLAMADIM ARKADASIMIN DEDIGI GIBI OLUCAKSA NASIL OLUCAK !!!

ACIL YARDIM EDIN ARKADASLAR DELİ OLUCAM MOTOR GİTMİYOR!!!!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Forum ortamında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir lütfen dikkat et.Bu arada cır cır biraz çekiyi düşürür ama son hızı artırır diye biliyorum.Bende cırcır kullanmıştım ama hemen çıkardım cırcır eksoz çok ses çıkartıyor.Etraftakılerı rahatsız etmeye hakkımız yok değil mi
    HONDA

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı enezly22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADASLAR PEJO105 COBRAM VAR ONCEDEN USTUNDE TURBO EGZOS TAKILI 90 YAPARKEN BUGUN CIRCIR EGZOS ALDIM TEK KİŞİ 60 YAPMIOR SORUN NEDIR ACABA

çırçır egsozun kapağını çıkart icindeki botuyu 10cm boyunda kes ve ağzını avşe yap sorun çozulsun

Bİ ARKADASIM BANA BUNLARI SOYLEMISTI DOGRUMUDUR AMA DEDİGİNDE TAM ANLAMADIM ARKADASIMIN DEDIGI GIBI OLUCAKSA NASIL OLUCAK !!!

ACIL YARDIM EDIN ARKADASLAR DELİ OLUCAM MOTOR GİTMİYOR!!!!!!

ya arkadaşım bu senin 2.konun ne bekliyorsun mobiletten bende kullandım 90 görüyormuş ne bekliyorsun anlıyamadım gitti egzostan çok performans bekliyorsun takma canını aldıpğın egzos 15 lira at bi köşeye gitsin çok üstünde durma sürat yapacaksan git bi glardoni silindir al sonra 19-19 karbüratör tatır bak ozman nasıl gidiyor
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    enes_007 haklı yanii orjinal bi motordan ne bekliyorsun çır çırda gitmiyosa sende turbo tak yani ne var.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    MOPED
    arkadaslar tmm halkısınız bu 2 konum ama napim motorun performansı cok dustu herkez cırcır cırcır al derken boyle bır perfonman gorunce sastım arkadaslar

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı enezly22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tmm halkısınız bu 2 konum ama napim motorun performansı cok dustu herkez cırcır cırcır al derken boyle bır perfonman gorunce sastım arkadaslar
    benim eski pejom 105 dii çırçır vardı üstünde aldımm motor piston sekman yeniydii 10 km yi geçmiyodu açtımm 80 85 gidiyoduu çekişi çok iyiydii. benim o motora turbo taktımı uçuyoduu reesmenn ama ben yine çırçırla kullanıyodum ya ses den yada çekiş ve hızdan taviz vereceksinn. ben senin yerinde olsam turboo takar ucunu açtırırım ama fazlaa deill.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    MOPED
    saol kardes

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    habire cırcır diye konu görüyorum nedir bu cırcır ishal gibi bir şey mi?

Motosikleti
    motosan dy100-a cup
    kardeş orjinal airsal 105 gilardoni farketmez çırçır eksoz bizim buralarda çöm eksoz diye bilinir motorun çekiş gücünü azaltır ama düz yolda sürat artar eksozun kapağı büyük bi ihtimalle kapalıdır dışarı cıkan ucun aynı büyüklüğünde bi parçda kapağın iç kısmında olucaktır boğazdan gelen boruyla kapagın arkasında ki boroyu birbireyle iç içe geçicek şekilde sokup bi de öyle dene ses biraz daha artar ama süratte artıcaktır kalkış ve çekiş düşer ama

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    kardeş benzin yerine tiner koymayı denedinmi 100 150 gidersin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)