Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha bws krank problemi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha BWS 100
    merhaba arkadaşlar ben sene başında bws 100 aldım ama daha doğru dürüst binemeden krankla ilgili problemler yaşamaya başladım.motor şuanda kapıda yatıyor doğru dürüst bi tamirci de bulamadım..mecidiyeköy-beşiktaş taraflarında tamirci tanıdığı olan arkadaşlar bi yardımcı olabilirler mi??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    motor kaç yaşında kaç km de ? ve krank oldugunu nasıl anladın
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    2 zamanlı motordan anlayan usta istanbulda biliyorum desem yalan olur ama sana bir fikir vereyim

vespa scooterleri tamir eden bir usta var kasımpaşa dolapdere tarafında oraya bir ulaşmayı dene parçasını alırsan 2 zamanlının işçiliği kolaydır ve uzun süre seni üzmez
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    yamaha BWS 100
    motor 2000 model kmde 45.000 lerde..yakınlarda bi tamirciye götürdüm ama oda 300e çıkar diyo.daha uygun bir yer bulmaya çalışıyorum..satoyama bu krank'a baktım internetten 100 civarı ama tamirci yan sanayi tam verim alamazsın diyor..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)