İşte budur yanlız arkadaşlar yardım ederken kendi canınızı da unutmayınız.
İşte budur yanlız arkadaşlar yardım ederken kendi canınızı da unutmayınız.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
yaralı arkadaşlara acil şifalar diler senide tebrik ederim abi çok insan yapmaz senin yaptığını ve kazasız belesız günler dileğiyle
Tüm iki tekerciler adına yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ederim , kazalarda daima soğuk kanlı birilerine ihtiyaç var umarım örnek davranışınız hepimize yayılır. Kazazedelerimize de acil şifalar dilerim.
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
İnşallah şifasına kavuşacak. Hastanede çok iyi gördüm. 1 ay korsede kalacak omuzu.
Allah razı olsun cem_hakan. Senin gibiler lazım istanbul'a. Teşekkürler..
ya kaskı olmasaydı, omuzu kırıldığına göre kafasınada ciddi darbe alırdı ve şu an hayatta olmayabilirdi. kask takmayanlar için bir örnek daha.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Öncelikle tebrik ediyorum kardeşim yapılması gereken en doğru şeyleri yapmış e-5 ten o motoru alıp fabrikaya götürmektekte düşünmekte büyük cesaret ve büyük bir insanlık kazan yapan arkadaşlarada geçmiş olsun bu arada Allah daha büyük kazalar vermesin.İstanbul Bir İnsanlık Olayına Daha Şait Olmuş Oldu.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Matematiğim çok iyi değil ama 20-30 km/h hızla çarpan 60-70 kg 'lık bir insanın aradaki çarpma mesafesine göre hızlanması ve hızlanma ile birlikte çarpana kadar ağırlığının ne kadar artabileceğini düşününce olanlar normaldir herhalde..
Senide tebrik ederim arkadaşım. Senin gibi insanlar lazım memlekette.
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
Gercekten tebrik ederim. Gosterdigin ornek bir davranis . O cocugun ucuz atlamasinin ana sebebi senin yaridimin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Valla helal olsun abi.Bende ehliyetimi bugün çıkardım inşallah başımıza böyle şeyler gelince sizin gibi insanlar çıkar karşımıza.Hiç gelmemesi dileğiyle tabi.kaza yapan arkadaşlara da allahtan acil şifa diliyorum.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
motosiklet kardeşiliği işte bu...... bravo.
DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın. Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir
Örnek davranış ve yardımseverliğinizden dolayı helal olsun size diyorum. Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
HONDA Hayat ONDA
Allah Sizden Razı olsun.
Sizin Gibi Duyarlı Düşünceli insalar inanın Heryerde Olmaz.
Bu Yaptığınız iyilik hem Dünyada Hem Diğer Tarafta Mutlaka Karşınıza Mükafat Olarak Çıkar.
Bir kazada benim basıma gelmişti Onu paylaşayım Trafikteki Körlerle ilgili Olsun...
3 Şeritli yol gidiş için Hava yağmurlu baktım arabalar seri gidiyor en sağdan gidiyorum
Neyse orta seritte bir transit pikap ne sinyal ne uyari aniden önüme kırdı ortadan sağa gecti yani
Ne yapacağımı anlayamadan benim arka teker adamın pikapına değdi.
Motor altımdan uctu gitti bi 15 metre filan ileriye.Neyse ben yerdeyim
Adam durdu Bana baktı bir şeyin varmı hastaneye gidelim diye yok dedim.
Görmüyormusun beni be adam körmüsün dedim bağırarak o can acısı ile dediği şu
Sağda Yol var (başka mahalleye giden) seni oraya dönecek sandım dedi
Açıklamaya bakın kabahati Özründen büyük
BURSA da Yaşıyorum ve farkettiğim genelde motorcular usta aradan kıyıdan geçiyorlar.
Bu yüzden arabalar önde yanlarında duran motosiklet görünce gecsene kıyıdıan aradan bekleme gibisinden surat sekil yapiyorlar
Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.
helal olsun
durup yardım etmeniz sebebiyle takdirlerimi sunuyorum size ve diğer motorcu arkadaşımıza. Yaralanan arkadaşlar da umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Motosiklette takip mesafesinin ehemmiyetinin ve otomobile göre daha fazla olduğunun bir başka kanıtı bu olay bizlere.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim gençlerde ucuz kurtulmuş lar, geççmiş olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ALLAH kimseye kaza bela göstermesin. Umarım bu tip durumlarla karşılaşanlara bir örnek teşkil edersiniz. Keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
ellerine sağlık arkadaşım, ALLAH razı olsun senin gibilerden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)