kasksız motora binmek yüzde ne gibi hasara yol açabiliyor
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 15:20
Arkadaşlar ben bir arkadaşın motoruna artçı olarak birkaç kez bindim.
ancak bayağı uzun yoldu, yüzüm acımıyordu sadece gözlerimi açamıordum bazen.
kaskı tak-a-madım.en son dün garipçeye gittikki yolda hep 80 le fln gidioduk. ve şimdi bugun yüzümün bazı bölgelerinde aşırı pötürlenme ama yara şeklinde bişeler oluştu. önce yanağımda şimdi dudak üstünde fln.sizce bu yüzdenmi...
ve yüz (kısa süreli)felci geçirmekten korktum...??? bilgisi olanlar yazabilirmi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 ----------
bu arada başlıktaki yüzdeki ''hasar''kelimeside ilginç oldu ksra bakmayın
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 15:25
Bilimsel açıklama mı istiyorsun biraz okuyun anlamadığınızı sorun.
http://www.google.com.tr/search?hl=t...=&oq=&gs_rfai=
-
27 Haziran 2010, 15:29
hayır bilimsel tabiki önemli ama ben bizzat burdaki arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.
-
27 Haziran 2010, 15:29
yüzün rüzgardan dolayı tariş olmuş nemlendirici krem filan sür...şunuda unutma motorda öndeki kişi rüzgarı yarar ve rüzgar arkadakine çarpar rüzgarı artcı yemiş olur...bunlar dışında 80 khm de allah göstermesin kaza yapsanız kaskın olmadığı için kurtuluşun olmaz
-
27 Haziran 2010, 15:33
-
27 Haziran 2010, 15:35
Sakal uzatmak lazım yani.
-
27 Haziran 2010, 15:36
az önceki bir konuda da, bunalıyorum kask takmıyorum demişsin, kask takmamanın nelere mal olduğunu şimdi anlamışsındır heralde..
-
27 Haziran 2010, 15:43
ALLAha çok şükür çok bişe olmadı bari acıyor sadece. abi ne traşı ya bayanım ben:D
evet trafikte fln bakıyorum bir bnde kask yok. napim geçiremedim kafama . birde düşünün kask xxl imiş:D bnm kafam m yada s olması lazım topuzdan girmedi gailba.
-
27 Haziran 2010, 16:13
Kask takmadığın zaman bir kaza yapsan(Allah korusun) merak edicek bir yüzün kalmaz diye düşünüyorum. O yüzden dikkatli olmak lazım
-
27 Haziran 2010, 16:29
-
27 Haziran 2010, 16:39
kask takın hanfendi öyle dolaşılmaz.bi dahakine böyle ucuz kurtulamazsınız.havalar sıcak ve turlu turlu sınek böcekler var onlardan biri mutlaka gözünüze hedef alacaktır.şimdi kuruyan yerlere birer nemlendirici sürün yarına düzelir geçmiş olsun.
-
27 Haziran 2010, 16:50
teşekkür ederim ayrıca galiba bir benim başıma gelmiş böyle birşey.
evet tramycin midir nedir ondan süreceğim.
-
27 Haziran 2010, 16:54
Tam 'ah şu kadınlar' dedirtecek türden bir başlık
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
27 Haziran 2010, 16:56
hatis adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim ayrıca galiba bir benim başıma gelmiş böyle birşey.
evet tramycin midir nedir ondan süreceğim.
yok sadece sizin başınıza gelmemiştir.ama motora biniyorsanız mutlaka kask takılması gerektiğinide bilmelisiniz.allah korusun bi kaza anında en önemli yerlerden biri boyun ve başımız.sitede defalarca söylenmiş bir husus bu kesınlıkle kabul edılemez lütfen bir dahakine sevdıklerınızı düşünüyorsanız kask takmadan harekete geçmeyin
-
27 Haziran 2010, 17:04
-
27 Haziran 2010, 17:04
bayanların cildi daha hassas olduğundan cildinde sorun olur kesin
ayrıca gözünü koruyan birşey olmadığından gözyaşı kuruluğu olur ve iğrenç birşeydir, ilk önce gözünün içine taş kaçmış gibi hissedersin, gözünü kurcalarsın kurcalarsın bişe bulamazsın başıma geldi biliyorum.
-
27 Haziran 2010, 17:08
-
27 Haziran 2010, 17:13
huska adlı üyeden alıntı
vallahi bende kız arkadasımla gezıyorum ama o bana sormadan kaskını takıyor kaskımı takamadım diye bir sey yok ki
saclarınızı topladıktan sonra cok rahat gecer sımdıye kadar hıc gecmeyen bi kask görmedim kucuk kask mı kullanıyorsunuz acaba
bildiğin takamadım işte
kafamın arkasında küçük topuz vardı
ondan herhalde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bayanların cildi daha hassas olduğundan cildinde sorun olur kesin
ayrıca gözünü koruyan birşey olmadığından gözyaşı kuruluğu olur ve iğrenç birşeydir, ilk önce gözünün içine taş kaçmış gibi hissedersin, gözünü kurcalarsın kurcalarsın bişe bulamazsın
başıma geldi biliyorum.
lens kullanıyorum acıyor bazen bi iki kerede ufak bişeler çarptı gözüme.
ama kuruluk olmadı inşallahta olmaz.
-
27 Haziran 2010, 17:20
-
27 Haziran 2010, 17:32
Bu fotoğrarta herif japon balığına benziyor resmen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)