siz bence türbanla kask nasıl takılır ona dair bir yöntem bulun, yada bulanlardan tavsiye alın (tek değilsiniz emin olun)
siz bence türbanla kask nasıl takılır ona dair bir yöntem bulun, yada bulanlardan tavsiye alın (tek değilsiniz emin olun)
Hocama sonuna kadar katılıyorum... Düşmenin yanında azınıza burnunuza kaçacak börtü böcekten tutunda diğer bir çok şeydende koruyor.
İlk kaskım nazi kaskındandı 1 hafta kullanamadım inanın.. 60-80 km arasıdna gözlerim yaşarıyor ve kulaklarımda oluşan rüzgar sesi bir saat geçmeden muhteşem bir gürültü halini alıyor...
Çeşitli gezi ve organizasyonlarda kaskımdan kaç tane eşek arısı sekti sayısını bilmiyorum.. İnan kasksız bir şekilde bu olayla karşılaşmak istemezsin.
Bu sitede malesef bazı şeyler mazur görülmüyor. Ama bu senin ve diğer arkadaşların iyiliği için... Onun için biraz sert eleştiriler gelebilir.. BEnce ders çıkarılabilecek nitelikte... Aracın sürücüsü çoook tecrübeli olabilir saygım var ama türkiye trafiği ki hele istanbul trafiğinde nice usta senelerin motcuları ve ralli birincilerimizi ustalarımızı (oto veya moto) kaybettiğimizi belirtmek isterim..
Senide kaybetmek yada istemediğin acılar içerisinde görmek istemiyoruz... Aman dikkat
not: profilinden veya resiminden bayan olduğun anlaşılmıyor
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
arkadaşlar kask gerçekten hayat kurtarır takmamak af edersiniz forumu tenzi ediyorum geri zekalılık önce bende geri zekalılık yapıp takmıyordum ama sonradan takmaya başladım şimdi kaskım olmadan 1 metre yol alamam saygılar
Birazda olumlu yaklasin.Kirisikliklari gerdirmek icin birebir
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)