arkadaşlarr b ehliyet olupda a2 ehliyet alınca sınavda hangi derslerden sorumlu olunuyo nekadar masrafı oluyo(ehliyeti alanan kadar) avantajı warmı b ehliyetin olması bu durumda olupda a2 alan warmı?????
arkadaşlarr b ehliyet olupda a2 ehliyet alınca sınavda hangi derslerden sorumlu olunuyo nekadar masrafı oluyo(ehliyeti alanan kadar) avantajı warmı b ehliyetin olması bu durumda olupda a2 alan warmı?????
1-) B Ehliyetin varsa eğer A2 için sadece 20 soruluk bir motor sınavına giriyorsun. Yani ilk yardım ve trafikten sınava girmiyorsun.
2-) Evrakların hepsini yeniden tamamlıyorsun.
3-) Ehliyeti alana kadar 400-450 tl gibi bi masrafın oluyor.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
150 tl kurs ücreti
62 tl emniyete kart parası
78 tl emniyet harç parası
o kadar başka masrafın yok hatta sağlık raporunu sağlık ocağından ücretsiz alabilirsin....
bunlar böyle çete halinde topik topik dolanıp birbirlerine arka çıkarlar ben daha Şubatta sınava girip Martta aldım A2 yi 290 tl sana yeterli kardeşim
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
ah be kardeşim forumda özgürce kırmadan yazmak kendıne uygun olan fıkırlerı desteklemek senın tabırınle cete oluşturmaksa senın forum anlayışın kıt herhalde ben anlatayım sana ben 450 tl para harcadım nasıl olacak bu iş aslında şuda var ben bunu harcarken buraya sormak yerıne kurslara tlf. acıp bılgı aldım en doğru olanıda bu zaten bak burda fıkır ayrılığımız var konu sahıbı hangımıze ınansın değilmi neyse sana tavsıyem burda medenı olmandır bak ülkenın başkentınde yaşıyorsun okumuş medenı insanların içindesın azıcık ta olsa karşı fıkırlerın olabıleceğini düşün
50 tl teorik sınav ücreti.
35 tl sağlık raporları.
geriye nasıl ayrılıo bilmem ama bn b ehliyetide aynı kurstan aldığım için 225kursa ödedim.
galiba 100de emniyete vereceğim...
Değişen sadece kursların aldığı ücret oluyor, genelde harçlar aynı, ne varki bazı işlemleri kendinin yapmasıda cüz i bir farka sebep oluyor, sağlık raporu, sabıka kaydını kendin alman gibi..
20 sorudan kaç yanlış hakkımız var bilen varmı..
galiba 6adet soru yanlış yapma hakkımız varsuperya inş geçerim
dkan arkadaşım herkesin söylediği miktarda azda olsa değişkenlik olacaktır, neden diye sorarsan; bi arkadaşımız kursa 150 tl veriyorsun demiş ama ben çok eskiden b ehliyetimi aldığım yerden gidip a2 almak istediğimde sen 75 versen olur dediler bana ve ne oldu, çoğu kişiden 75 tl daha uygun almış oldum ehliyeyi.
iyisimi sen en uygun bir kursu bul kayıt ol gerisini ödemek zorundasın ztn.
saygılar.
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
beyler zaten yarın b ehliyeti alcağım kursa gitcem fiyat sormaya buarada eminmsnz sadece motor sınavıysa yaşadım %99 geçtim:D b nın sınawından 95 almıştm lisede motor bölümü okuduğm için bebek oyuncağı gibi geliyo:D:D:D
sen hakıkaten kabalık yapıyorsun arkadaşım itelemek ne demek bana bunu acıklarmısın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)