b ehliyet olup a2 ehliyet alma?????
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 19:16
dkan adlı üyeden alıntı
oralar uzak kalır bna beyler bna yakın olması lazım arştrcam daha zaten sadece o sürücü kursuna sordm
bnm aldığım kurstan bi çok arkadaşıma aldırdım eğer isterseniz 325 e sizede ayarlayabilirm gibime geliyor.
bu sağlık raporu nasıl beleşe gelir ya bn 40 tl verdim
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 19:42
hatis adlı üyeden alıntı
bnm aldığım kurstan bi çok arkadaşıma aldırdım eğer isterseniz 325 e sizede ayarlayabilirm gibime geliyor.
sağlık ocağına gidersen beleş ama ticarethanelere gidersen 40 lira b alırken aynı hatayı bizde yaptık 4 tane fosili oturtmuşlar evden bozma biryere ankarada muayene bile etmiyor adamlar çünkü 80 yaşında emekli doktorlar neyse o zaman oyleydi. demekki hala oyle ama sağlık ocağı bedava.
-
27 Haziran 2010, 19:44
Çağlar KARA adlı üyeden alıntı
sağlık ocağına gidersen beleş ama ticarethanelere gidersen 40 lira b alırken aynı hatayı bizde yaptık 4 tane fosili oturtmuşlar evden bozma biryere ankarada muayene bile etmiyor adamlar çünkü 80 yaşında emekli doktorlar neyse o zaman oyleydi. demekki hala oyle ama sağlık ocağı bedava.
İstanbulda ücretli dostum...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
27 Haziran 2010, 19:54
SinanAksu adlı üyeden alıntı
İstanbulda ücretli dostum...
hem b ehliyetimde hemde a2 ehliyetimde kursun bana ısrarla bak şurada anlaşmalı sağlık ocağımız var git ordan 40 liraya alırsın demesine rağmen gidip moda sağlık ocağından bir tane fotoğrafımla ücretsiz aldım ve hiçbir sorun olmadı. ztn sağlık ocağına gittiğimde para talep bile etmediler sadece bir tane foto..
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
27 Haziran 2010, 19:57
Burak_34 adlı üyeden alıntı
hem b ehliyetimde hemde a2 ehliyetimde kursun bana ısrarla bak şurada anlaşmalı sağlık ocağımız var git ordan 40 liraya alırsın demesine rağmen gidip moda sağlık ocağından bir tane fotoğrafımla ücretsiz aldım ve hiçbir sorun olmadı. ztn sağlık ocağına gittiğimde para talep bile etmediler sadece bir tane foto..
Demekki zamanında bizi düdüklemişler
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
27 Haziran 2010, 19:59
-
27 Haziran 2010, 20:38
yok hayır bi sürü işlem yapıyorlar kan testi. sonra göz muayenesi reflexler fln.
-
27 Haziran 2010, 20:40
hatis adlı üyeden alıntı
yok hayır bi sürü işlem yapıyorlar kan testi. sonra göz muayenesi reflexler fln.
kim yapıyor onları
-
28 Haziran 2010, 01:15
hatis adlı üyeden alıntı
snn aldığın kurs nerde kardş hangi kurs sitesi felan warmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
Burak_34 adlı üyeden alıntı
walla burak kardeş bn b ehliyeti alınca direk doktorları kursa getirmişlerdi orda muayne ettiler para cebe indirdiler şerefszler ya para almak için yaptıklarına bak
-
28 Haziran 2010, 10:49
Sağlık ocağı nasıl yeterli oluyor arkadaşlar biraz daha detay verebilir mi? Ben 2005 yılında motosiklet ehliyeti alırken, bir sağlık kurumunda ortopedi testi ve teşekküllü göz kontrolüne girmiştim. Sağlık ocağında bu göz kontrolünün adam gibi yapılabileceğini pek sanmıyorum.
-
28 Haziran 2010, 11:31
Ben sana 450 tl yi nereye harcayacağını yazayım da tartışma sona ersin. 2008 de almıştım , not tutmuşum.
MASRAF ADI TUTAR
KURS ÜCRETİ 150
İKAMETGAH VE NÜFUS SURETLERİ 12
SÜRÜCÜ OLUR RAPORU 30
VESİKALIK ÇEKİMİ 15
DİPLOMA TASTİĞİ 21
SABIKA KAYDI 5
SINAV HARCI 35
TEMSİL ÜCRETİ KURSA 25
DİREKSİYON SINAVI ÜCRETİ 30
SERTİFİKA ÜCRETİ KURS 10
ŞÖFÖRLER DERNEĞİ EVRAK ÜCRETİ 20
VERGİ DAİRESİNE HARÇ 65
EHLİYET KART ÜCRETİ 35
TOPLAM 453
-
28 Haziran 2010, 11:46
kurubuz adlı üyeden alıntı
Ben sana 450 tl yi nereye harcayacağını yazayım da tartışma sona ersin. 2008 de almıştım , not tutmuşum.
MASRAF ADI TUTAR
KURS ÜCRETİ 150
İKAMETGAH VE NÜFUS SURETLERİ 12
SÜRÜCÜ OLUR RAPORU 30
VESİKALIK ÇEKİMİ 15
DİPLOMA TASTİĞİ 21
SABIKA KAYDI 5
SINAV HARCI 35
TEMSİL ÜCRETİ KURSA 25
DİREKSİYON SINAVI ÜCRETİ 30
SERTİFİKA ÜCRETİ KURS 10
ŞÖFÖRLER DERNEĞİ EVRAK ÜCRETİ 20
VERGİ DAİRESİNE HARÇ 65
EHLİYET KART ÜCRETİ 35
TOPLAM 453
Buda tartışmayı bitirmiyecek ..Çünkü;
1-direksiyon sınav ücreti diye birşey yok,
2-Sertifika ücreti diye birşey yok,
3-Temsil ücreti diye birşey yok,
4-Şöförler derneği evrak ücreti 2 TL......vs.
Kurs ücreti : 150 TL
Yazılı sınav ücreti:40TL.(Halkbankası'na yatırılıyor)
Trafik masrafı :140 TL. (77,85 Harç,62 Tl Kart Parası)
Sağlık raporu 40 TL.(ortalama piyasa rakamı)
-
29 Haziran 2010, 23:40
dkan adlı üyeden alıntı
snn aldığın kurs nerde kardş hangi kurs sitesi felan warmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
walla burak kardeş bn b ehliyeti alınca direk doktorları kursa getirmişlerdi orda muayne ettiler para cebe indirdiler şerefszler ya para almak için yaptıklarına bak
evet marmarasürücükursu fatihte, tanıdığa dahada indirim yapıyor.
umarım yardımcı olmuşumdur
-
30 Haziran 2010, 00:42
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Buda tartışmayı bitirmiyecek ..Çünkü;
1-direksiyon sınav ücreti diye birşey yok,
2-Sertifika ücreti diye birşey yok,
3-Temsil ücreti diye birşey yok,
4-Şöförler derneği evrak ücreti 2 TL......vs.
Kurs ücreti : 150 TL
Yazılı sınav ücreti:40TL.(Halkbankası'na yatırılıyor)
Trafik masrafı :140 TL. (77,85 Harç,62 Tl Kart Parası)
Sağlık raporu 40 TL.(ortalama piyasa rakamı)
Ve son nokta.
Teşekkürler gelişim sürücü kursu.
-
01 Temmuz 2010, 22:25
evet istanbul'da maalesef sağlık raporuna dahi para veriliyor. Ben sağlık ocağı bulamamıştım sağlık raporunu vermek için..Valla sonunda trafikte rahatça sürüş yapabileceğini düşününce bir şekilde ne kadar tutuyorsa veriyorsun ücreti. Ama yukarıda da arkadaşların detaylarıyla bahsettiği ücretler üç aşağı beş yukarı aynı.
-
Arkadaşlar b ehliyetim var. Motor ehliyeti almaya kalksam ne kadara mal olur?
-
erhangenc adlı üyeden alıntı
Konu hortlamıs ama neyse. Ben subatta sordugumda 900 lıra fark vermen gerek demıslerdı.
-
erhangenc adlı üyeden alıntı
B ehliyeti üzerine A ehliyet 1300 TL kurs ücreti.
Ben Nisan ayı başında kursa yazılıp Nisan sonunda direksiyon sınavını geçtim, emniyetteki işlemler falan derken daha 3 gün önce taze taze ehliyetimi cebime koydum.
Kurs ücreti dışında direksiyon sınav ücreti 90TL
Sınavı geçip sertifika onaylandıktan sonra emniyete gitmeden önce bankaya yatırılan iki parça harç vb. toplam 300TL ücret ödedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)