Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

rialli güvenilirmidir??

REKLAM ALANI
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    selamlar arkadaşlar.dün akşam biraz baktım..ybr ye top case,koruma demir v.s ile balata,keçe gibi 8-10 kalem yedek parça almak istiyorum.ama güvenilir bir yermidir bilmiyorum..bilenler yazarsa sevinirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Son derece güvenilir merak etme.Bugüne kadar 2 sefer sipariş verdim,Bırak güvenilirliği kargo bile gecikmedi.Gayet iyi esnaflar.

Motosikleti
    fiyatları da çok uygun görünüyor sanki???

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    burdaki parçaların kalitesi nasıl peki, misal mondialin orjinal parçalarına göre daha ucuzlar, kalitesi nasıldır
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    valla ben 3 sefer alışveriş yaptım... en fazla 4 gün içinde elimde oldu.............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdaki parçaların kalitesi nasıl peki, misal mondialin orjinal parçalarına göre daha ucuzlar, kalitesi nasıldır
    ucuz etin yahnisi ne olursa kaliteside o netten görüp bende sipariş verdim kargo olayı çok iyi zamanlamaları baya güzel anlaşmalı olduğu içinde çok ucuz bir ödemesi var ama kalite dersen cık ayna siparişi vardı mesela demiri demir deil plastikde deil ilginç bir malzeme kullanmışlar tabi bir hafta içinde sğ ayna demiri yırtıldı demiri diyorum çünkü demire benziyordu sen hiç bulaşma dostum

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ucuz etin yahnisi ne olursa kaliteside o netten görüp bende sipariş verdim kargo olayı çok iyi zamanlamaları baya güzel anlaşmalı olduğu içinde çok ucuz bir ödemesi var ama kalite dersen cık ayna siparişi vardı mesela demiri demir deil plastikde deil ilginç bir malzeme kullanmışlar tabi bir hafta içinde sğ ayna demiri yırtıldı demiri diyorum çünkü demire benziyordu sen hiç bulaşma dostum
    eyvallah
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

cdcleaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim S3 Advance 250/Yamaha Tenere XT660Z
    Rialli parçalardan faydalandım. Uzun süredirde kullanıyorum. Problem yok. Piyasada çok daha kötü ürünler var.
    Adalet iki tarafı keskin kılıçtır. Eğer dokunmasını bilmezsen her iki tarafıda keser.

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Kaliteli olup olması ürün çeşidine göre değişiyor arkadaşlar hemen kötülemeyelim.Bundan 6 ay önce zincir siparişi verdim,zincir gayet iyi çıktı.Geçtiğimiz haftalardada lastik ve sinyal siparişi verdim,lastik on numara çıktı,sinyal ise beş para etmez.Ama site gayet güvenilir zaten arkadaşımızda onu sormuş ve hızlı ve ucuz kargo.Taaa Hatay'dan geliyor bide.

Motosikleti
    teşekkür ederim.
    zaten bir malzeme ortalama 10 tl ise ve sen bunu 2 tl ye alıyorsan kork..malı kötüleyen arkadaşlar neden 10 değilde 2 tlye almak ihtiyacı hissetmiş sonrada kötüleme gereği duymuş olabilirler bilmiyorum.
    ben güvenilirliği sordum.genel anlamda en ucuzuna kaçmazsanız kötü malzeme olacağını düşünmüyorum...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    ön cam aldım, memnunum sorun yok, msn den de destek veriyorlar ...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    valla ben rialliden aldığım hiç bir parçadan şikayetçi değilim... iyiki yan sanayi var....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim.
    zaten bir malzeme ortalama 10 tl ise ve sen bunu 2 tl ye alıyorsan kork..malı kötüleyen arkadaşlar neden 10 değilde 2 tlye almak ihtiyacı hissetmiş sonrada kötüleme gereği duymuş olabilirler bilmiyorum.
    ben güvenilirliği sordum.genel anlamda en ucuzuna kaçmazsanız kötü malzeme olacağını düşünmüyorum...
    bir musibet bin nasihatten iyidir alırsın görürsün

Motosikleti
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir musibet bin nasihatten iyidir alırsın görürsün
    aldığın aynanın fiyatı neydi??
    yada orjinali yada servisindeki fiyatı???
    aradaki farkı gözönünde bulundurmasan oradan alışveriş yapmazdın sanırım..

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125

slm

arkadaslar bende ybr icin dort parca siparis verdim orda orjinal ve yan sanayi secenekleri var. gerci urunler daha elime gecmedi. sevmedigim yani ise gonderildi yazip hic bir biilgi vermemesi. ne bir kargo takip numarasi nede bir tarih şu an ikinci gun ve sadece dedigim gibi gonderildi yazisindan baska bir bilgi yok. yzdigim mesaja dahi iki gundur cevap yazmadilar. bunlar sitenin isi tam ciddiye almadiklarinin bir ornegidir. bir soruyu oda kendi musteri hzmetlerine ait bir sayfada iki gun olmus halen cevap yazip bilgilendiremiyorsan bence pekte ciddi bir firma degil..

-eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    6-7 kez alışveriş yaptım ertesi gün geldi tüm kargolar.
    Dahada alacağım çok şey var. tavsiye ederim.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sürekli alışveriş yaptığım bir site bugüne kadar sayısız alışveriş yaptım. Aldığım önemli ürünler xenon far top case egzoz ve birçok şey. Hiç sorun çıkmadı bugüne kadar. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125
    [QUOTE=-eren-;2346868]6-7 kez alışveriş yaptım ertesi gün geldi tüm kargolar.
    Dahada alacağım çok şey var. tavsiye ederim.[/QUOTkargolar adresinemi teslim ediliyor yoksa şubedenmi teslim aldın yani kargonun geldiğini nerden öğreniyorsun bilgilendirirsen sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------

arkadaşlar ben adres olarak şubeyi verdim ve riallinin kendi sitesinde gönderildi yazıyor fakat kargo şubesine sorduğum zaman henüz böyle bir kargo yok denildi

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.rialli.com/urunler/motors...uk-boy-ms3891/

şu camdan alan oldu mu? Ürünün malzemesi nedir onu merak ettim. XT 600 e uydurmayı düşünüyorum eğer pleksi glass ise sanırım eğip bükebilirim. Bir tane yaptım biraz ufak ve ince geldi çok sallanıyor da

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Allah allahya bende gecen cuma sipariş verdim hala işleniyor diyo nezamana gelir ?
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)