valla emre kardeşim gecmiş olsun anlatımda on numara olmuş işte motosıklet üzerınde olmanın bır cok faydalarından örnek
yazdırıp çizdirıyor yaşatıyor kulağına küpe yapıyor kalem ıyıse okutuyor daha ne olsun
valla emre kardeşim gecmiş olsun anlatımda on numara olmuş işte motosıklet üzerınde olmanın bır cok faydalarından örnek
yazdırıp çizdirıyor yaşatıyor kulağına küpe yapıyor kalem ıyıse okutuyor daha ne olsun
geçen hafta, evimden 5dk uzaklıktaki biryere gidicektim ama hava nasıl sıcak, bırak montu ayakkabı bile giymeden t-shirt+şort+terlik çıktım, yanıyo yani. tam çıkmak üzereykende el alışkanlığı hava durumuna baktım meteorolojiden rüzgar varmı diye, 30 dereceye yakın, hava açık. neyse evden çıktım, tam varmak üzereyim karşıdan sanki geceyarısı geliyor, noluyo lan demeden 1 dakika içinde kuru yerim kalmadı, dönüşte keza öyle. ama tam eve geldim güneş açtı:D neydi bu hala anlamış değilim
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
bende perşembe sabah evden çıkacağım bir baktım yağmur yağmış yanıma pantolon aklet don herşeyden aldım iş yerinde ıslak kıyafetle çalışmamak için motorun en kötü yanı bu olsa gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
mubarek muson yağmuları gibi tam tatilede girdik derken olucak iş değil yahu yağmur ormanları böyle yağış almadı geçmiş olsun bu arada sadece biraz zinciri yağlaman gerekicek
bende bi keresinde bostancı kosiflerden, emirgana sağanak yagmur altında gitmiştim hemde artçım ile birlikte. tek farkı bi yere yetişmeye çalışmıyodum, yavaş yavaş giderek bayaa zevk almıştım o yolculuktan açıkçası
Yaz kış yağmurluk pantolon , bot kılıfı çantamda bulunur . Montum da su geçirmez yazlık monttur. Otobanda yağmurda sürmek kadar keyif aldığım sürüş yoktur.
ya benimde bu yağmurda sadece pantolonum su geçirdi.bu yağmurlukların sadece pantolon kısmı yokmu?.Bu arada bütün ayakkabı ve botlarım su geçiriyodu gittim nalbura 15 tl ye içi yünle kaplı bi plastik bot aldım ayaklarım sıcacık ve kuru şekilde geçirdim bu 2 günü :D tavsiye ederim.Ama pantolona bi çözüm lazım.yoksa içime çöp poşeti giyeceğim.
geçmiş olsun arkadaşım, kazasız belasız sonlandığına sevinelim..
hemen hemen aynı olaylar sapancadan istanbula dönerken benim başıma geldi bu ayın başında, şiddetli yağmurda cidden zor iş
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
Bu akşam motoru güzelce temizledim, yağsız kalan zinciri de iyice yağladım. Lastik havalarını kontrol edip, İlk fırsatta da gerekli noktalara WD40 uygulamasıyla yağmurun etkilerini sıfıra indirgemiş olacağım.
Kaskın yanak pedleri de ancak kurudu 2 günde.
bende geçen pazar tam seyrantepe stadının yanından geçerken başlayan şiddetli yağmur yolun ortasında doluya çevirdi ve ona rahmen kısa kollu tişörtle yoluma devam ettim koluma batan dolular iğne görevi gördü en sonunda sultangazi tekstil kente yakın bi aradan benzinciye girdim ama komple sırılsıklam olmuştum + artçım bukadar güneşli bir günün ardından böyle bir süpriz şaşırttı ama allahtan dönüş yolundaydıkta durmak istemedim ıslanmışız zaten durup nabiym
Yahu Emre bende seni sert bir motorcu sanıyrdum...
Ben Türkiye ye gelene kadar kac kere kiloduma kadar ıslanıp kurudum biliyorsun azıcık.
Almanyadan yagmuru getirdigim bir gercek..
Oradan buraya kadar takip etti benı bulutlar anasını satayım.
Kısmetse zarın yıne ıstanbuldayım...
alısamadım buradakı kılavyelere yaaaa
z ve y ı ve i s ve ş.. hay klavye gibi senın..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
geçmiş olsun az kalsın aglıyodum abi datay yapmıssın mekan zaman kahraman hersey belli roman gibi olmus hemde akıcı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
geçmiş olsun öyle anlatmıssınki az kalsın aglıyodum abi datay yapmıssın mekan zaman kahraman hersey belli roman gibi olmus hemde akıcı vee kahraman bakış açısı onu unuttum
Neyse sağ salim ve hasta olmadan atlattık karıcığım.
Bir daha böyle hazırlıksız yakalanmak yok yağmura İnşallah.
Yahu Remzi valla yazlık ekipmanla fırtına hiç de hoş olmuyormuş gerçekten de, senin o kadar uzun yolu bu şekilde gelmen de büyük olay zaten. Ama bari yanında getirmeseydin, bıraksaydın orada.
Yalnız ne olursa olsun İstanbul'un yolları ve trafiği de ekstra bir tuz biber katıyor olaya, bunu da göz ardı etmeyelim lütfen.
Sabah çıkacağım işten, yarın öğleden sonra araşalım.
Sen yine bir kaç kilometre gitmişsin. Ben hava durumuna bakıp havayı da kontrol ettikten sonra 14 Şubat'ta ( ya da 13 hatırlamıyorum) Sevgililer Günü için İzmit'ten İstanbul'a doğru yola çıktığımda gişelerden geçişimin 4 km sonrasında sağanak yağışa yakalanıp kahvaltıya yetişmem gerektiği için İstanbul'a kadar durmadan gelmiştim. Üstelik bri de kaza atlatmıştım 100 km boyunca dere içinde gittiğim için. Bu arada ER6 ile de enduro yapılabiliyormuş, ya da su kayağı mı desek jet ski mi?
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
en güzel kısımda eş sözü dinlenecek YEŞİM bu kısma bayılacak.... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
sağ sağlim ulaşmışsınya o önemli geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)