Valla ben söyliyeck birşey bulamıyorum, bizden akıl istiyorsun ama yanlış yapıyorsun. Bence ehliyetini al kurtul o zaman çevirmeninde sana bir zararı olmaz...
Valla ben söyliyeck birşey bulamıyorum, bizden akıl istiyorsun ama yanlış yapıyorsun. Bence ehliyetini al kurtul o zaman çevirmeninde sana bir zararı olmaz...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ben bir vatandaşım herşeyi sorgularım, üstüne üstlük güneydoğuda çarpışmış bu vatanın askerlerindenim, bizede çok şeyler soran oluyordu, kimseyi aşağılayıp cevap vermemezlik yapmadık, subay olmakla her hakka sahip demek değildir bu, netice itibariyle orada bir görevi ifa etmektedir, ben jandarma derken askeriyeyi değil, o şahsı hedef alarak söyledim, bir örnek daha vermek istiyorumki buda tam aksidir eyüp göktürk beldesinde arabamla giderken jandarma ekibi tarafından çevirildim, arabamın muayenesi geçmiş olduğundan ceza yazıldı, ancak kıdemli assubay çavuşun yaklaşımı öylesine sıcak ve insaniydiki gülerek ve gönül hoşluğu içerisinde ceza makbuzunu alıp kendilerine hayırlı görevler dileyerek oradan ayrıldım, oysa ceza alan bir kişinin neşesi kaçar yüzü asılır değilmi. ? buyrun iki olay arasındaki şahıs farkını sizlere bırakıyorum...
Sayın Wanda belliki o gün olağan üstü bir durum vardı ki birden fazla kez çevirmeye denk gelmişsiniz.
Bu nedenle size karşı olan hitap şeklini bir açık arama tepki ölçme olarak algılamanız gerekir.
Bundan fazlası olacağını sanmıyorum.
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
1 kere cevirmeye girdim.oda bittigim gün oldu.temmuz3 de sınava giricez.motormun hiçbir eksigi yoktu ceket kask herseyi tamdı 1 eksik ehliyet.40 km hızla falan gidiyorum arkadası bi otobüse yetistirmem lazımdı o amacla cıkardm zaten motoru.cevre yolunda mobeseden görmüsler.benden 10-15 dk önce aynı tip bi motor bi cocuga carpmıs kacmıs.o diye tuttular beni neyse anlattık ondan yırttıkta ehliyetsizlikten sorun cıkardılar. 2 ekip geldi 1 ekip bırakalm yazmıyalm ceza dedi.dier ekipteki 2 polisten 1 ide yazmıyalm abi korkutalm yeter dedi.1 polis tutturdu yazılcak diye.sonradan ögrendim trafik sube komseriymis.600 bana 247 walideye yazdılar.sonrada bin git motoruna dediler.cok acayip bi durum.pasa pasa ödedik cezayı.akıllandık mı hala akıllanmadm.bianönce su ehliyeti alsamda diorum.
Bir defa durduruldum, cezamı kestiler, motorumu bağladılar, paşa paşa ödedim 10 güne yakında uğraştım 1500 tl ye yakın tutmuştu. O gün bugundur motorumu şirketin garajından çıkartmıyorum. üç günde bir 15 dakika çalıştırıyorum. zaten motorumun ederi 1500 tl töbe daha ehliyet almadan sigortasız ruhsatsız motosiklet kullanmam....
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
Edirne'den bir çevirme anısı;
Polis çevirir, arabada 4 kişi 3 ü alkol sınırlarını aşmıştır. Aracın üzerinde ateşle yaklaşma yazılsa yeridir.
Polis sürücüye yaklaşır,
-Ehliyet, Ruhsat...
+Buyrun memur bey
-Nerden gençler?
+Düğünden...
-(Kokuyu almış olmalı, zaten Edirne'de düğününe gittiğin adam döver seni içmezsen Zaten aracın içinde hala içilmekte ) - Alkol var mı ?(gülerek)
Arkadaki güzel arkadaşlardan biri;
+ MEMUR BEY VAR AMA BİZE KADAR . . .
Yaşanmıştır
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
ney bu suça ortakmı lazım :(
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)