Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Kedilerden Kurtulmak!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Benim motorun da selesinde uyuyolar gece sabah sinir oluyom koltuğu temizlemekten.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MZ ETZ 251
    Kedilere ölüm ozaman

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    SAtanistlik motorcularda moda galiba...

Tedbiri almak çok kolay aslında.... Sadece biraz düşünmek yeter....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Motorun az ötesine ciğer kokusu yayan ciğer maketi koymak mesela

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Sana En İyi Cözümü Sunuyorum Direk Motorun Karşısına Koy :D rottweiler

Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sadist olmayın bakayım
    Şahsen kedileri değil selemde yatağımda yatıran biri olarak bu işi hiç düşünmedim fakat kediler güzel parfüm kokularını sevmez.
    Böyle bir çözüm düşünebilirsiniz. Selenize deodorant sıkarsanız belki kediler artık uğramazlar
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Gorkemin oneri Muratın önerisinden daha hesaplı duruyo deneyeyim.

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu iş için çok yazıldı çizildi kediler keskin kokulardan tiskinirler

arkadaş sirke demiş doğrudur sirkeden nefret ederler hatta sirke kokusunun olduğu yerin iki metre yakınına yaklaşmazlar inanmayan bir kedisi varsa sikeli bez yapıp önüne koysun kedi nasıl uzaklaşıyor görün

ikincisi shelltox çok etkilidir ama çok sık kullanmak gerek etkisi çabuk geçiyor

üçüncüsü şu kedi spreyleriki bu spreylerde mantiken benim görüşüm keskin bir koku

dördüncüsü hiç bir şey yapmayın kedinin tek çıkdığı yer seleniz zaten seleyi kalın bir kedinin battaniye keserek üstüne koyabilirsiniz

beşincisi benim yöntemim savaşma seviş yani motorunuzdan uzak tutun shelltox falan kullanıp ama o hayvancağızında tek istediği sıcak bir yer ona böyle asalım keselim mantığıyla yaklaşmayın ne kadar sizin bizim yaşama hakkımız varsa onunda var motorunuzun uzağına minik bir sepet alıp içine çal çaput koyup yatak misali koyarsanız motorunuzun hizasında uzağa motorunuza asla gelmez tecrübeyle sabit

kurşunasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Arkadaşlar naftaline kediler gelmiyor. Pratik bir çözüm isterseniz deneyin seleye ve (eğer kullanıyosanız ) brandaya naftalin sürün gelmediklerini göreceksiniz. Saygılar.
    LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

mertun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Aynı dert bendede war şerefsizler alışmış :D

Kediye 220V werecek bi sistem yap motorun demir yerlerine elektrik bağla !! :D bindiği zaman miyawlasın :D
    Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!

Konu farklı ama kedi aynı kedi. Yola fırlayan kedilere karşı nasıl bir erken uyarı ikazı alabiliriz. Geçen gün aniden fırladı karşıdan karşıya tekerin altında kaldı ama hala aynı hız kaçtı. Kendimi geri atmasam hakimiyet gidecek.

Ama o erken uyarıyı alamamışım evin bahçesindeki adam ona bişey attı

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    bızım garaja 4 ayaklı hayvan bile gırmıyor nedense başıma gelse napardım merak ettım komşular yemek verıyorsa oraları evi gibi yapmışlardır
    ::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
    Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Burada yazılan mesajları okuyunca bazen motosikletten hayvan pisliği bazen de idrar kokusu geldiğini anımsadım. Önce motoruma yuvalanan kediyi tesbit ettim. Küçük sarı bir kediydi. Ve çare düşünmeye başladım. Fakat olaylar bazen farklı kararlar almamıza neden oluyor. Bu akşam motorumu evin önüne çekerken bizim tanrı misafiri miyavlayarak yanıma yaklaştı. Küçücük sarı bir kedi. Açlık veya soğuktan olacak sürekli sızlanır gibi miyavladı durdu. Kıyamadım market poşetimden bir parça ekmek verdim. İçimden de "şerefsiz hayvan ben sana ekmek veriyim sen benim motorumum üstüne yap" diye söylendim. Kedi ekmek parçasını yedikten sonra herhalde soğuktan olacak sızlanmalarını sürdürerek benimle apartmana girmek istedi. "o kadar uzun boylu değil" diyerek izin vermedim. Merdivenleri çıkarken hayvanların hayatta kalmak için açlık, soğuk ve sayısız tehlikelerle mücadele etmek zorunda olduklarını düşündüm. 6. kattaki evimin kapısını açıp içeri girmemle adeta kıyamet koptu. Önce "kedi kavgasıdır" diye düşündüm. Sonra aklıma benim tanrı misafiri geldi. "Kesin büyük bir kedi bizim ufaklığa saldırıyor" dedim. Hemen balkona çıkarak aşağıya baktım. Büyük ve şişman bir kedi bizim yavrucağa saldırıyordu. Bizim ufaklık yere yatmış cüssesinden umulmayacak bir şekilde mücedele ediyordu. Bağırıp apartman duvarına vurunca büyük kedi bir durakladı. Ama tekrar saldırmaya başladı. Bizim ufaklık hem kendini savunmaya çalışıyor. Hemde olağanüstü sesiyle duvarları çınlatıyordu. "Ulan ben sana gösterecem deyip" 6. kattan koşarak aşağıya indim. Büyük kedi saldırısını bitirmiş ve uzaklaşmıştı. Bizim tanrı misafiri köşeye saklanmış sızlanırcasına miyavlıyordu. Fena kötek yemiş olacak ki kakası dayak yediği yerlere bulaşmıştı. Şişko kediyi bulmak için caddeye doğru yürümeye başladım. Köşeyi dönünce gördüm şerefsiz hayvanı. Polat Alemdar havalarında sakin sakin yürüyordu. Caddeden geçen insanlara aldırmadan çıkarabildiğim
    kadar fazla bir gürüldüyle kediye saldırdım. Kedi kendini çöp konteynerinin altına zor attı. Etrafa aldırmadan çöp konteynerini tekmelemeye başladım. Ve oradan ayrıldım. Apartmanın kapısına döndüğümde bizim ufaklık motorun selesine yerleşmeye hazırlanıyordu. "Yarın çiş değil kaka kokacak motor" diye düşündüm. Öte yandan "O şişko kedi de herhalde lüks bir arabanın geniş motor bölmesinde geceliyordur. Bu garibana da benim motosiklet düşmüş" diye geçirdim. Boşverip apartmana girdim.

Arkadaşlar bu durumda benim önlemim şu olacak. Kolonyalı mendil. Her sabah binmeden önce seleyi kolonyalı mendil ile temizleyeceğim. Zaman zaman da olsa "insanlığın lüzumu yok" diyebilmeli diye düşünüyorum. Hepinize kazasız belasız çişsiz kakasız iyi sürüşler.

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    hehe , güzel bir hikayeymiş, zevkle okudum

yalnız kolonyalı mendilin bi önlem olduğunu düşünmüyorum, zaten yapacağını yapmışsa o ufaklık...
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu akşam motorumu evin önüne çekerken bizim tanrı misafiri miyavlayarak yanıma yaklaştı. Küçücük sarı bir kedi. Açlık veya soğuktan olacak sürekli sızlanır gibi miyavladı durdu. Kıyamadım market poşetimden bir parça ekmek verdim. İçimden de "şerefsiz hayvan ben sana ekmek veriyim sen benim motorumum üstüne yap" diye söylendim. Kedi ekmek parçasını yedikten sonra herhalde soğuktan olacak sızlanmalarını sürdürerek benimle apartmana girmek istedi. "o kadar uzun boylu değil" diyerek izin vermedim. Merdivenleri çıkarken hayvanların hayatta kalmak için açlık, soğuk ve sayısız tehlikelerle mücadele etmek zorunda olduklarını düşündüm.

Sık sık bizim bahçedeki kedilere kedi maması dağıtımı yaptığımdan olsa gerek aramız oldukça iyi. Bazen balkondan iki küçük yavru kediyle onlarla anne tarafı bir olan daha büyük bir kediyi birbirlerine iyice sokulmuş benim motorun üstünde yatarken görüyorum, izlemesi çok hoş oluyor. Sabah kılıfı kaldırırken de bazen başka bir kedi selenin üstünden fırlayıp gidiyor. Herhalde onlara mama verdiğim için torpilliyim ki şimdilik motora ne çişini eden var ne de tırnak bileme yeri olarak seleyi seçen. Umarım böyle iyi geçinip gideceğiz.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    benim motora bi kere bile kedi yanaşmadı, çin malı diye yapıyolar, zoruma gidiyo. işte bu yüzden, sırf bu yüzden honda alacağım, sonra düşüneceğim başımı ellerimin arasına alıp güzel motorumu kedilerden nasıl koruyabilirim diye. kısmetse bu bahar.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çözüm naftalindir

Motosikleti
    storm 150

Alın size güzel bi yöntem :D

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı ugrcn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alın size güzel bi yöntem :D
    Üstad şu yaptığın mekanizmanın detaylarını yazar mısın ? Ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım.

Yeni taşındığım yerde kediler tam bir kabus oldu. Artık sadece seleye değil gösterge panelinede işiyorlar.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    Alıntı Murat2100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana En İyi Cözümü Sunuyorum Direk Motorun Karşısına Koy :D rottweiler

hakikaten 10 numara
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler