o sirke kokusunda sürücünün motoru kullanabilmesı için gaz maskesi takması lazımBOL SİRKELİ SU İLE SİLERSEN
o sirke kokusunda sürücünün motoru kullanabilmesı için gaz maskesi takması lazımBOL SİRKELİ SU İLE SİLERSEN
merak etme
bizdede bi chooper var maske takmaya gerek kalmıo .
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Arkadaşlar ben de kediler ile aynı sorun yaşıyorum, bahsedilen etkili olan Johnsonwax Böcek ilacı sprey veya köpük mü, hangisini tavsiye ediyorsunız, tüpün rengi ne?
Şimdiden teşekkürler
Salihgureli kardeşim,katılabildiğim fikrin,sadece NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE olacak.
Zira motoru daha ziyade kullandığımız aylarda portokalı herjalde turfanda buluruz.
ama başka bir önerim var. bir de selenin üzerine bir bez üzerine karabiber atın. Bu dert benim e başımda idi. böyle halledebildim.
super br yontemını tesadufen buldum... pet shoplarda ya da buyuk marketlerde kedı sahıplerı ıcın uretılmıs spreyler var bu spreyı evde kedının dolasmasını ıstemedıgınız yerlere sıkıyosunuz kedı bı daha o raya gıtmıyooo... bunu motora sıkarsak belkım gelmezler ...
adam forumdan uzaklaştırılmış
konu açılalı aylar olmus
bir bakın kafanızı kaldırıp ya
bu konuyu hortlatmayı bir borç biliyorum kendime
bende kedilerden çok çektim bi abi dedi karabiber dök evde karabiber kalmadı
en iyisi bu spreyi denim bende. . .
Ben seleye bez koydum üzerine karabiberi boca ettim, sonra bantladım kedi patisiyle çıkarmasın diye. 2 gün hiç kedi uğramadı, 3. gün bez ortadan kaybolmuştu!!
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
ben çareyi kedi kovucu sprey ile buldum içinde limon esansı var sanki...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
o dediğin spreyi nerde buluruz ?
biraz reklam olucak sanki ama ben burdan buldum ve işe yaradı http://www.motobakkal.com/default.asp
reklam olsa nolur biz burda satıcı değiliz paylaşım için teşekkürler sağol
pet shoplarda veya büyük marketlerde oluyor
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
sabah kalktım aynen durum şu bıranda hışırdıyor bı dokundum yumusak bişi :D nasıl da tüy dökmüş yaaaa :D:D komedi gercekten ama iğrenç bi durum
yav bişi olmaz havancagız üşümüş yatmış hep kendinizi düşünmeyin bak gece gelir cizerim deponuzu
yatsa sadece hep tüy bırakıyo hemde tırmalıyo bazen koltuğu benim hemen cam altında olduğu için bazen gece kalktığımda görünce bi bardak suyu boca ediyorum daha gelmiyo neyse artık bi sprey alıp onu denicem . .
Benim motorumun üzerinde kedi gezse çok sinirlenirdim ve inat yani o gece beklerdim kedinin gelmesini.O kedinin kıçını tekmelemedikten sonra rahat uyuyamam. Yada motorun arkasına bağlayıp sürükleeceksin o kediyi.
Saçmalık ya bakıyorumda şöyle herkezin motoruna kedi çıkıyor kuş ediyor felan.
Benim motoruma neden hiç uğramıyolar ki :S
Şeker bulaşıklığı yok dimi koltuklarınız da ?
muhtemelen seninkine de çıkıyordur ama sen farketmiyorsundur yada sarıp sarmalayıp kapalı kapılar ardında saklıyorsun motorunu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)