Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kedilerden Kurtulmak!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    rsc86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    moskoviç 1.5lpg ilk hedef YZF 125 ileri
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı
    kedilerden kurtulmanın yolunu bulmuşsunuz iyi güzelde,benim köpeklerle problemim var...bu köpeklerin benle zoru nedir anlamadım.karşılaştığım bu hayvanların yüzde doksanı bana saldırıyor.nerde bir köpek görsem savunma moduna geçiyorum otomatik olarak.nedir lan buçektiğim bunlardan.al işte yine üzerime yürüdü bir tanesi,birde motorun üzerindeyim üstelik.bugün şirkete gidemedik yoldan geri dönmek zorunda kaldık, hava şartları yüzünden.geldim eve.evdekin şaşkın bakışları ile üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp malumunuz takımları kuşanırken sırıtıyordum.kısaca durumu izah edip hemen motoru çıkardım.hava durumu umurumda değildi açıkcası,
    neyse motorun aküsü şarzlı olduğu için hemen çalıştırdım.yoğun bir tipi vardı,fazla beklemedim ısınmasını hemen binipyürüdüm,rampa aşağıdır bizim orası. bizim evin iki bina bitişiğindeki evde nerdeyse tüm hayvanlar mevcut,bütün kedi milleti burda yaşıyor sanki.ayrıca güvercinler,cins horozlar,bir kaç cins köpekte burda.zaman zaman duyardık mahalle sakinlerine saldırdıklarını,ama bu günde benim başıma geldi işte.bir de ara sıra bu konuyla ilgili yazılar çıkardı bir yerlerde yok sakin olacakmışız,yok panik yapmayacakmışız,birde sırıtacakmışız köpeğe..ben sırıtttım işte hiç tesir etmedi.oralı bile olmadı..panikde yapmadım,tam tersi o panik yaptı.mendebur hayvan iki sanıye daha duramadı.
    az kaldı yuvarlanacaktım rapma aşağı.zor kurtardım.tekrar ters yapıp eve geldim.doğru o evin kapısına seğirttim ama o köpek oradaydı hala.
    dur bakalım bir kapasınlar yerine ben biliyom yapacağımı..
    bu kurban bayramı aynı hadise hendekte başıma gelmişti.ama intikamım korkunçtu.orada bana saldıran köpek,bırakın gelen geçene havlayıp saldırmayı, eğer köpek olduğunu hala hatırlıyorsa en büyük terbiyesiz olayım.
    aynı köpeği görürsen üstüne sür seni bidaha görünce kuyruğu kısıp kaçacaktır sinek ilacı iyi fikir kediler için bende dükandaki kumlara sıkıcam mahalede ne kadar kedi varsa umumi tuvalet gibi kulanıyorlar hayvanları kovalayakovalaya olimpiyatlara katılıcam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    yav paşamda motormu kaldıda adamın yarasını d eşiyorsunuz şşş
    pisssssssssttt
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı
    yav paşamda motormu kaldıda adamın yarasını d eşiyorsunuz şşş
    pisssssssssttt
    len barış sende az diilsin hee..
    "KARABİBEEEEEEEEEEER" KESİN ÇÖZÜM...

S&S

kassam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni cheetah
    kedi, köpek farketmez. söyleyin, bak yanlış yapıyorsun diyin.
    olmadı yine yaparsa sizde onların eşyalarının üstüne gerekli işlemi yapın.
    yaptıklarının yanlış olduğunu anlarlar bence

ugurdedek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence motorun yanına bir köpek koy.

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    motor branda ile örtülü ise ve hava yağmurlu ise,akşam selenin üzerinde mutlaka kedi misafiriniz olacak demektir.
    Çare olarak tavsiyem,bir kağıt peçete üzerine biraz karabiber koyun ve onu da selenin üzerine koyun.
    Farkettiğini göreceksiniz.

ismail_bilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zat
    bızdede ole bı komsu var aksam gec araba gec gelınce sogukta motor koputu sıcak oluyo gelıp yatıyolar + cızıyolarrr

tolgada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    shadow 750 - Vfr 800
    kedi için fare kapanı kurucam acımasızca ama motoru yeni aldım kokudan üstüne binemiyorum benden çok lanet kediler oturuyor üstünde

Veterinerlerde ozel sprey satiliyor hem motora zarar vermiyor hemde kedilere. Bana bir arkadas almami soledi 2 kez sikiyorsun 1 ay yetiyor. Ismini hatirlamiyorum suanda evde degilim ama her veterinerde vardir. Fiyati 40YTL ve ise yariyor. 2 tane modeli var Outdoor ve Indoor disarda kullanilan ve icerde kullanilan. Sirf motor icin degil her turlu degerli esyalara sIkIlIyor ve kedi-kopekler uzak duruyor.

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Evet öyle bi sprey varmış , ancak tecrübeli bi arkadaşım derki ; hayvanheriflerin bazıları bu kokuya iyice gıcık olup kokunun bulunduğu yüzeyi şevkle ve hınçla paramparça ediyolarmış , evindeki koltuklara sıkmış ve koltukların o meretin sıkıldığı bolümler bikaç haftada pert olmuş, aman motorunuzun koltuğuna dikkat.
    Bu arada bende motorumu bahçeye bırakıyorum , önce brandayı örtüyodum canım kedicikler üşümesin girsin yatsın diye , sonra brandayı açınca yüzüme çarpan kokudan bi sendeledim önce , malum kapalı oluncada daha bi beter kokuyo, sona farkettimki iki salak kedi sidik yarışı yapıyo , yok burası benim bolgem yok senin bölgen diye , brandayı kaldırdım hala devam ediyo hadise . karabiber ile naftalini bi kapta karıştırıp üstüne böcek ilacı sıkıp motora koyacam buna rağmen gelsinlerde göreyim , hayvanseverlerliktende böyle faydalanılmazki canım Allah Allah...
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Bende normalde üşümesinler, girsinler yatsınlar diye 1 senedir üşenmeden üzerini brandalıyorum. Ama bu sabah artık isyan ettim ve en azından çiş olayı için bi çözüm aramaya başladım. Çünkü bu sabah, 1 haftadır ziyaret etmediğim motorun üstünde işemedik nokta bırakmadıklarını gördüm. Ne motor kaldı ne branda nede çanta. Bende siyahus gibi aynen denemelere bu akşamdan tezi yok başlayıp sonucu buraya yazacağım. tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Motorun üzerine işiyorlar, çantaları, seleyi ve kaportayı tırmalıyorlar hatta defalarca yakaladım motorun üzerinde çiftleşiyorlar. Artık yeter Bide 1-2 tane değil benimkiler.. bizim apartmanı beslediği tam 8 sokak kedisi. Hepsinin evi bizim arka bahçe, dolayısıyla benim zavallı scooter'ım..

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650

naftalin, karabiber ve çamaşır suyu

Şu lavabo ve pisuarlara atılan tabletler var, naftalin...Sürücü ve yolcu minderlerinin üzerine bir bez örtün...üstüne de serpiştirin bunları...Eğer benzin deponuz müsaitse, onun üzerine de...öyle serpiştirin ki hayvan çıkamasın üstüne...
    Tek kötü yanı biraz naftalin kokuyor ama o iğrenç çişlerinden ve tüylerinden 1000000000 kat iyidir ....

Yalnız karabiberi de deneyeceğim...

Esas olan aslında çamaşır suyuyla temizlemek haftada 1 ilgili yerleri ...sanırım bu da kesin çözüyor....

Selamlar...
    [FONT="Verdana"]
    [COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beslerseniz bişey yapmazlar
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

lordofthedance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 650 EXCLUSIVE
    Misket naftalin tabletlerini tül gibi bir şeyin içine dikin ve belli yerlere koyun kesinlikle faydalı oluyor

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    yahu bu kediler benimde belam olmaya başladı yaklaşık 2 aydır sığınak oldu benim motosiklet yahu elime bir geçirirsem tünerken oraya allah yarattı demiycem sopalıycam hayvanı tamam içgüdüsel olarak hayvan motosiklet düşükünü olabilir yada tutku içgüdüsel olarak kanına işlemiş olabilir şaka bir yana da hani varya arka lastik arasına yuvalama misali tünüyor hertarafta sidik lekeleri bir koku sormayın haftalık çişini sanki orada yapıyor karabiber denedik hikaye masal geldi hayvana o değil ben abartınca işi rüzgarda polen gibi motorun üzerinde kalan karabiber beni hapşırtıyor yok yok ben naftalin denedim hayvan bu kez gaz maskesiylemi geldi bilmiyorum sağı solu parçalamış gitmiş herhalde sinir oldum havalarına girdi..diyorum bir gece bende nöbetemi kalksam acaba gelen kedimi başka bişeymi diye valla anlayamadım dostlar bir mutant kediylemi uğraşıyorum acaba okadar şey denedik hayvan mutantlaştımı ne oldu yakında motoru kemirip gidecek diye korkuyorum kurtarın beni....sprey denemedim daha eğer onuda denedikten sonra bu hayvan kartal gibi konmazsa garaja ben evi değiştirecem...
    Rüzgar gibi geçti

pokermon78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AN 400
    ben karabiber ekiyorum(o da ne demekse)pilava olduğu gibi.faydasını gördüm.

Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Ben karabiber denediğimde çok başarılı olmamıştı, tamam çok dolaşamamış motorun üstünde ama bu seferde hapşurmuş ortalık kedi sümüğü doluydu, en kesin çözümü böcek ilacında buldum, bir kaç beze sıkın seleye oraya buraya koyun yanına bile uğramıyorlar, benim komşu naftalın koyuyor oda memnun.
    Think Darkside

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ne istiyosun Alican abi minicik kediciklerden
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı berkforce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu bu kediler benimde belam olmaya başladı yaklaşık 2 aydır sığınak oldu benim motosiklet yahu elime bir geçirirsem tünerken oraya allah yarattı demiycem sopalıycam hayvanı tamam içgüdüsel olarak hayvan motosiklet düşükünü olabilir yada tutku içgüdüsel olarak kanına işlemiş olabilir şaka bir yana da hani varya arka lastik arasına yuvalama misali tünüyor hertarafta sidik lekeleri bir koku sormayın haftalık çişini sanki orada yapıyor karabiber denedik hikaye masal geldi hayvana o değil ben abartınca işi rüzgarda polen gibi motorun üzerinde kalan karabiber beni hapşırtıyor yok yok ben naftalin denedim hayvan bu kez gaz maskesiylemi geldi bilmiyorum sağı solu parçalamış gitmiş herhalde sinir oldum havalarına girdi..diyorum bir gece bende nöbetemi kalksam acaba gelen kedimi başka bişeymi diye valla anlayamadım dostlar bir mutant kediylemi uğraşıyorum acaba okadar şey denedik hayvan mutantlaştımı ne oldu yakında motoru kemirip gidecek diye korkuyorum kurtarın beni....sprey denemedim daha eğer onuda denedikten sonra bu hayvan kartal gibi konmazsa garaja ben evi değiştirecem...
    bence motora c4 yerleştir birde koku sensörü ekle. sidik kokusu gelince bumm

Motosikleti
    HYOSUNG
    Bu önerilere sadece gülünür,yok karabiber yok köpek bağla...
    Arkadaşım ,BOL SİRKELİ SU İLE SİLERSEN oturdukları yeri ve çıkmasını istemedikleri yeri asla gelmezler ve erkek kedilerin bölgelerini işaretlemek için bıraktıkları hormonu çıkarabilirsin başka hiç bişi ile çıkmaz ayrıca petshoplarda satılan kedi nanesi catnip denen ürün var ondan alıp damlat asla gelmez ve kaçarlar..Haa ama dikkat 2 çeşit vardır birine kediler bayılır diğerinden kaçar ...sen kaçtıklarını alcan ii bi yerden alırsan bulursun olmadı bulamazsan bende var...
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler